fbq
Pääkuva

Kuutamolla: Linda Wiklund yritti tunnustaa rakkautensa – sai mustan silmän

Putous-tähti ja näyttelijä Linda Wiklund paljastaa Maikkarin Kuutamolla-ohjelmassa lauantaina 25.3., että hän sai mustan silmän, kun yritti tunnustaa rakkautensa.

Linda kertoo ohjelmassa olleensa ala-asteella toivottaman rakastunut Samiin, jonka kanssa hän tapasi aina leikkipuistossa lähellä koulua.

Tällä kertaa he olivat keinulaudalla. Mitä kovempaa toinen ponnistaa alhaalla, sitä korkeammalle toinen lentää.

– Sami oli jo silloin karski, iso jätkä. Me keinutaan ja mietin, että miten saan sanottua "Sami, mä rakastan sua’", Linda kertoo jakson muille vieraille Timo Lavikaiselle ja Jaakko Parkkalille.

Juuri kun Linda oli tunnustamaisillaan rakkautensa, Sami antoi hänelle niin kovat vauhdit, että hän lensi suoraan päin keinulautaa.

Alma Hätönen paljastaa surffilomansa järkyttävän käänteen – uhattiin aseella kaksi kertaa samana päivänä

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Sisäkuva
Linda Wiklund koki kovia keinulaudalla.

– Sami tietty hyppää pois siitä ja mä alan pitelemään mun silmää. Mä tunnen, miten se silmä alkaa vain muurautua kiinni ja kasvaa tuohon kuoppaan. "Sami, mun täytyy lähteä kotiin", Linda muistelee.

Linda poti viikon verran kotonaan mustaa silmää. Seuraavalla viikolla koulussa otettiin luokkakuva, jossa musta silmä näkyi edelleen. Linda ei saanut koskaan tunnustettua rakkauttaan Samille.

– Tuohan on selkeä, kohtalo on puuttunut (peliin) jo nuorena. Todennäköisesti sulla olisi ollut todella onnetonta Samin kanssa, Timo kommentoi.

Totta vai tarua? Kuutamolla-juontaja Janne Kataja kertoo väitteen omasta elämästään – vessareissu Afrikassa johti katastrofiin

Seuraa meitä somessa