fbq
Irina Isberg.

Kummelien poliisisarjan uudella kaudella nähdään Salkkari-näyttelijä – vaihtoi myös nimensä

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuvan pyöriessä vielä ainakin pienempien paikkakuntien elokuvateattereissa, leffan perustana oleva sarjakin jatkuu Ruutu+ -suoratoistopalvelussa. Neljännellä kaudella paletti menee hieman uusiksi, sillä Heikki Silvennoisen esittämä Kontio komennetaan eläkkeelle samoin kuin Timo Kahilaisen esittämä esimiehensä Ljunka. Hullun poliisilaitoksen johtaminen annetaan Elsa Saision esittämän Auni Parmaksen käsiin.

Muutenkin naiset alkavat dominoida Valkeakoskea.

– Jos joku, niin tämä tuotantoakusi on täynnä girl poweria. Kontion Saija-tytär heittäytyy täysillä politiikkaan ja on siinä rakettimaisena nousijana. Hänen äitinsä Arja Koriseva tukee Saijaa, samoin kuin somevaikuttaja Lizzie, itsekin sarjassa näyttelevä käsikirjoittaja Heikki Vihinen valaisee.

Näin Elsa Saisio löysi tiensä Kummeli-hupailujen maailmaan

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Linda Wiklundin esittämän Saijan avuksi tulevaa Lizzieä, joka on yksi kauden uusista hahmoista, esittää Salatut elämät -sarjassa Monicaa vielä nimellä Irina Vartia näytellyt Irina Isberg.

– Roolihahmoani ja minua yhdistää se, että hän on innostuva, määrätietoinen ja sinnikäs. Hauskaa oli myös se, että hahmoni mainittiin olevan personal trainer ja koska opiskelin korona-aikan itse liikunnanohjaajaksi, ajattelin sen sopivan minulle oikein hyvin. Tosin sittemmin selvisi, että Lizzie on enemmän tällainen mentaali- ja yleisvalmentaja, Irina kertoo.

Irina on itsekin kotoisin Pirkanmaalta, joten tamperelaisuuteen vahvasti liitettävä Kummeli-maailma oli hänelle helppo omaksua.

– Olen fanittanut Kummeli-universumia nuoruudesta asti. Kontio ja Parmastakin on tullut katsottua, ja myös kyseiselle leffalle nauroin valtavasti. Vaikka se huumori on ihan päätöntä, siinä on tavallaan myös jotain älykästä, Irina pohtii.

Irina itsekin uneksii seuraavaksi elokuvaroolista, mutta toivoo myös teatteritöiden jatkuvan.

– Ehkä jotkut haaveet tv-puolella ovat toteutumassakin, mutta ei niistä vielä enempää, Irina toteaa salamyhkäisesti.

Vaikka Irinan Salatut elämät -sarjassa näyttelemä Monica Mustavaara poistui sarjasta jo toissakeväänä, etenkin nuoret Salkkarit-fanit yhdistävät Irinan edelleen kyseiseen sarjaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Itselleni Salkkarit tuntuu jo kaukaiselta menneisyydeltä, ja hämmästynkin aina jos joku lapsi tulee siitä minulle puhumaan, Amerikastakin menestystä etsinyt Irina päivittelee. 

Kummeli esittää: Kontio ja Parmas, 4. tuotantokausi alkaa maksullisessa Ruutu+ -palvelussa maanantaina 19.12.

Elsa Saisio myöntää ahdistuneensa Kummeli-kuvauksissa: "Tunsin oloni tosi pöljäksi"

Seuraa meitä somessa