fbq
Beck_1170_192a6ea219.jpg

Komisario Beck saa lapsenlapsensa apua C More -uutuudessa

Skarsgårdin näyttelijäperheen vesa Valter Skarsgård esittää Beckin lastenlasta C Moren alkuperäiselokuvassa Beck: Itkevä poliisi.

Poliisipäällikkö Martin Beckin seikkailuista kertova ja Peter Haberin tähdittämä Beck-elokuvien sarja on edennyt jo 46. osaansa. Beck: Itkevä poliisi -elokuvassa 14-vuotias poika saa traagisesti surmansa poliisin luodista. Virkavalta joutuu median ja kansalaisten rajun arvostelun kohteeksi. 

Poliisiväkivaltaa vastaan järjestetään mielenosoitus, mutta se lähtee pahasti käsistä ja aiheuttaa lisää verenvuodatusta. Beck selvittelee vyyhteä ja saa avukseen poliisiksi opiskelevan lapsenlapsensa Vilhelm Beckin. Vilhelmiä esittää kansainvälisesti tunnetun ruotsalaisnäyttelijän Stellan Skarsgårdin nuorin poika Valter Skarsgård. Myös hänen kolme veljeään Alexander, Gustaf ja Bill ovat menestyneitä näyttelijöitä.

Beck: Itkevä poliisi on C Moren alkuperäiselokuva, joten se nähdään alkuun yksinoikeudella C Moren suoratoistopalvelussa sekä C More First ja C More Stars -maksukanavilla. Esitys MTV:n lineaarisilla kanavillakin, joko MTV3:lla tai Subilla, on luvassa, mutta aikaisintaan ensi vuoden puolella.

Beck: Itkevä poliisi julkaistaan C Morella perjantaina 18.3.

Seuraa meitä somessa