fbq
Bob Odenkirk Better Call Saul

Kaipaatko Better Call Saul -tähteä? Bob Odenkirk nähdään seuraavaksi The Bearin kakkoskaudella

Ketkua mutta rakastettavaa asianajajaa Saul Goodmania 13 vuotta Breaking Bad ja Better Call Saul -sarjoissa näytellyt Bob Odenkirk on kiinnitetty The Bearin kuumeisesti odotetulle kakkoskaudelle.

Katsojaennätyksiä Yhdysvalloissa viime vuonna rikkonut The Bear kertoo nuoresta huippukokista, joka palaa kotikaupunkiinsa Chicagoon johtamaan kuuluisaa mutta kaoottista voileipäravintolaa itsemurhan tehneen veljensä jälkeen. Loistavat arvostelut ja useita palkintoja kerännyt sarja toi päänäyttelijälle Jeremy Allen Whitelle parhaan miesnäyttelijän Golden Globen.

Vuoden parhaaksi sarjaksi ylistetyn The Bearin päätähti oli tumpelo keittiössä – meni sarjaa varten Michelin-ravintoloihin oppiin

Vielä ei tiedetä, miten iso rooli Odenkirkillä on The Bearissa, mutta lähteiden mukaan kyseessä on yksi uuden kauden näkyvimmistä tähtivierailuista. Sarjan menestyksen jälkeen moni kuuluisa näyttelijä on ilmaissut kiinnostuksensa esiintyä kakkoskaudella, joka julkaistaan kesäkuussa. Suomessa sarjan esitysoikeudet kuuluvat Disney+-palvelulle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa