fbq

Jukka Rasila ja Mirva-rakas saivat järkyttävän suru-uutisen juuri ennen Amazing Raceen lähtöä – saivat ammattiapua

Heikki Paasosen kipparoima seikkailuohjelma Amazing Race Suomi starttaa 30. syyskuuta Nelosella ja Ruudussa.

Näyttelijä Jukka Rasila ja hänen avopuolisonsa Mirva Nieminen osallistuivat ennennäkemättömälle seikkailulle, kun he lähtivät Amazing Race Suomi –ohjelmaan mukaan.

Pari kertoo nauttineensa matkasta ja kokevat sen vahvistaneen heidän parisuhdettaan, mutta valitettavasti kesän alussa paria kohtasi suuri suru. 

– Meillä oli mahdollisuus käydä psykologilla ja meillä oli myös pakolliset psykologin testit, Jukka kertoo. 

– Kävimme psykologilla parina. Valitettavasti Mirvan isä menehtyi kesän alussa, ja hieman ennen reissua oli hautajaiset, hän jatkaa. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Mirva kertoo käyneensä hakemassa vielä vahvistusta psykologilta ennen matkalle lähtöä. Hän myös kertoo, että alussa oli vaikea kääntää ajatukset oikeaan asentoon, viihdeohjelman tekoon, ja siihen hän kaipasi tukea. Hän sai kuulla oikeanlaisia sanoja ja vahvistuksen sille, että velvollisuuksien vastuun voi unohtaa hetkeksi. 

– Meidän lähtemisemme ei ollut ihan yksinkertaisimmasta päästä juuri tämän tähden, mutta elämähän on sitä, että emme voi valita milloin tilanteet tai asiat tapahtuvat, Mirva kertoo. 

– Mulla oli paha mieli ja ajattelin, etten ole kokonainen itseni ja en pysty antamaan kaikkea. Pelkäsin, että petän Jukan ja koko ohjelman ja tuotannon. Mutta meidän viisas psykologimme osasi sanoa oikeita sanoja, hän jatkaa. 

Jukka Rasila lupautui Amazing Race Suomi -kisaan ennen puolisonsa suostumusta: "Olin, että mihin se on lupautumassa"

20232407. Amazing Race Suomi pressi. Jukka Rasila ja Mirva Nieminen. Seiska/Oona Grönqvist

Ensimmäisen etapin jälkeen Jukka kehotti puolisoaan lepäämään ja keräämään voimia. Pikkuhiljaa hänen mielensä pääsi mukaan kilpailuun ja nauttimaan myös siitä. 

– Olin kuitenkin aika ylpeä itsestäni kaiken tuon jälkeen, Mirva myöntää. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Jukka kertoo liikuttuneena, että yksi ikimuistoisimmista hetkistä tapahtui ensimmäisellä etapilla kuvausten jälkeen. 

– Tunne taas valtaa, mutta me otimme Mirvan iskän kunniaksi drinkit kattoterasilla, mies kertoo. 

– Vaikka pääsimme kisan tiimellykseen mukaan, niin tottakai tietyissä hetkissä isä tuli mieleen. Hän oli hirveän kiinnostunut maantieteestä, ja hänen kanssaan tutustuttiin erilaisiin kulttuureihin. Hän innostui kaikesta vieraasta ja eksoottisesta aina. En voinut välttyä siltä, että iskä tuli tietyissä tilanteissa mieleen. Hän kulki meidän mukanamme, Mirva jatkaa.

Pari aikoo käydä vielä kertaalleen psykologilla purkamassa tapahtumia hektisen kesän ja alkusyksyn jälkeen. Jukka kilpaili seikkailuohjelman lisäksi syyskuun alussa frisbeegolfin SM-kisoissa. 

Esimakua Amazing Race Suomesta - traileri paljastaa lähtölaukauksen

 Amazing Race Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa 30. syyskuuta.

Seuraa meitä somessa