fbq
Jane Fonda ja Jennifer Lopez

Jane Fonda odottaa yhä anteeksipyyntöä vastanäyttelijältään: "Hän löi silmäkulmani auki"

The Drew Barrymore Show’ssa vierailleen näyttelijä Jane Fondan puheista päätellen valkokankaan legendalla on jotain hampaankolossa kollegaansa Jennifer Lopezia kohtaan. 

Kaksikko teki vuonna 2005 romanttisen komedian Anoppi on pahin, jossa Jennifer esittää viehättävää miniäkokelasta, jonka hääsuunnitelmia ilkeä anoppi (Jane) pyrkii terrorisoimaan kaikin mahdollisin tavoin. Elokuvassa on ikimuistoinen tappelukohtaus, jossa Jane ja Jennifer lätkivät toisiaan poskille. 

Emmerdalen juonipaljastukset: Meenan kujanjuoksu päättyy ja häkki heilahtaa

– Jenniferillä oli valtava timanttisormus, joka hänen lyödessään repäisi silmäkulmani auki. Eikä hän koskaan pyytänyt tapausta anteeksi, Jane harmittelee televisiohaastattelussa. 

Myös Jennifer on aiemmin muistellut naisten rajuotteisen kohtauksen kuvauksia. 

– Jane oli paljolti roolihahmonsa kaltainen, ja minä muistutin tuolloin omaani. Pelkäsin hirveästi lyödä ja satuttaa Jane Fondaa, mutta hän oli rohkea ja totesi ”Lyö vaan. Älä huoli, kaikki menee hyvin”, Jennifer muisteli YouTubessa kolme vuotta sitten. 

Anoppi on pahin
– Uskoin taas löytäneeni näyttelemisen ilon, ja sen vuoksi tein Anoppi on pahin -elokuvan, Jane sanoo. 

Elokuva oli Janelle tärkeä, yksi tärkeimmistä pitkän uran varrella. 1990-luvulla Oscar-tähti luopui näyttelemisestä, koska ei omien sanojensa mukaan nauttinut työstään. 

Dokumentti: Ystävällinen opiskelija houkutteli humalaisia miehiä asunnolleen – sadat uhrit kokivat kammottavan kohtalon

Anoppi on pahin -elokuva on Janelle ensimmäinen roolityö 15 vuoden tauon jälkeen. 

– Ajattelin, että yleisö tulee katsomaan Jennifer Lopezia, mutta löytävät Jane Fondan uudestaan. Näin tapahtui, Fonda iloitsee.

40 vuotta täyttävä Eero Ritala ei kärsi ikäkriiseistä: "Tiedostan kuolemanpelkoni"

Seuraa meitä somessa