fbq
Diili

Jaajo Linnonmaan Diili-potkut hämmensivät kilpailijoita: "On pieni pelko perseessä”

Diilin maanantaina (17.4.) nähty seitsemäs jakso todisti, miten suuri vaikutus tiimihengellä on menestykseen. 

Joukkue Kiila, jossa kisaajat puhalsivat samaan hiileen ja kannustivat toisiaan, teki hienon tuloksen iloisella mielellä. Sen sijaan Valjakko päätyi selvittämään huonoja henkilökemioitaan johtoryhmän eteen. 

Päivän tehtävänä oli myydä R-kioskin aamupalatuotteita ja lahjakuponkeja ohikulkijoille ja yrityksille. Matkapuhelinta ei saanut käyttää, vaan asiakkaat tuli kohdata kasvotusten. 

Nopeasti kävi selväksi, ettei Valjakon myyntitiimi Wenla, Emmi ja Viljami kyennyt hedelmälliseen yhteistyöhön. Emmi syytti Wenlaa energiasyöpöksi, koska jäi alakynteen ”Wenla ja Viljami -show’ssa”. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Diili-jakso kärjistyy kissatappeluksi: "Heidät pitäisi erottaa"

Diili
Valjakon joukkueessa vaikuttivat Emmi, Jari, Tiina, Viljami ja Wenla. 

Lopulta Akin johtama Kiila voitti ja pääsi nauttimaan tapaksia, kun taas Valjakko palasi johtoryhmän pöytään etsimään syyllistä karvaalle tappiolleen. 

Jaajo Linnonmaalla oli vaikea tehtävä edessään. Kuka jakson kolmesta heikosta lenkistä ansaitsisi potkut: muita alas polkeva kilpailija, joukkueen heittopussi vai projektinjohtaja, joka ei osannut lukea tilannetta ja luoda kivaa ilmapiiriä?

– Minusta Wenlan pitäisi lähteä kotiin, vaikka hän tekikin parhaan suorituksen. Tapa, jolla hän toimii, vie muilta energiaa. Sellainen ei toimi porukassa, Emmi tykitti. 

Wenla turhautui Emmin hyökkäyksestä. 

– Jos minun pitää muuttua hiljaiseksi seinäruusuksi, jotta kelpaisin Emmille, niin sitä ei tule tapahtumaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Diili
Wenla joutui R-kioski-tehtävässä Emmin silmätikuksi.

Yllätyspudotus Diilissä! Johtoryhmä pöyristyi joukkueen brändivideosta: "Kuin henkinen pahoinpitely"

Neuvonantaja Toni Lähde väsyi Emmin valitukseen. 

– Kyllästyttää kuulla, että Wenlan energiat ovat kovemmalla tasolla. Ehkä muidenkin pitäisi nostaa energiansa, niin voisi tulla tuloksia, Toni totesi.

Jaajo otti vaarin Tonin neuvosta ja vapautti Wenlan pudotusuhan alta. Johtoryhmän eteen jäivät projektinjohtaja Jari ja Emmi. 

Diili
– Potkut tuli yllätyksenä. Totta kai harmittaa, sillä olisin mielelläni jatkanut kilpailua pitemmälle. Nälkä kasvaa syödessä, Jari kommentoi pudotustaan.

– Jari, pääsit maistamaan projektinjohtajuutta tehtävässä, joka oli leipälajisi. Jos sinä olet porukan myyntitähti, olisi sinun pitänyt lähteä kentälle myymään tai tehdä niin varma suunnitelma, että jokainen tietää tehtävänsä. Sinussa ei ole äijänä vikaa, mutta tässä kohtaa kilpailusi päättyy. Saat potkut, Jaajo ilmoitti. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

 Sampo Kaulaselta ei heru sympatiaa Farmista pudonneelle: ”Pääasia, että joku häipyy”

Emmille Jaajo antoi vielä toisen mahdollisuuden näyttää kyntensä. 

– Minulla on pieni pelko perseessä, että tästä seuraa katastrofinpoikanen, joukkuetoveri Tiina tuumi Emmin jatkosta kuultuaan. 

Siivouskuningatar Auri Kanasta kosiskeltiin pitkään tosi-tv-sarjoihin – tämän takia hän vihdoin suostui

Seuraa meitä somessa