fbq
jaajo_linnonmaa_aller_538040bbb7.jpg

Jaajo Linnonmaa jättää Aamulypsyn – haluaa pyhittää aikaa perheelleen

Suosikkijuontaja Jaajo Linnonmaa jää pois Aamulypsy-radioshowsta. Kyseessä ei kuitenkaan ole totaalinen poisjättäytyminen, vaan Jaajo siirtyy isyyslomalle. Isyysloma alkaa 17.12. Hän kertoi asiasta Aamulypsyn lähetyksessä 13.12. ja kommentoi asiaa myös Instagram-tilillään.

–  Jään vuodenvaihteesta radiosta isyysvapaalle kolmeksi kuukaudeksi. Mä olen tehnyt Aamulypsyä nyt putkeen 9 vuotta, ja sen myötä multa on jäänyt väliin kaikki yhteiset arkiaamut lasten kanssa. Nyt, kun kaksoset on aloittaneet koulun ja kolmas tytär on tarhassa, niin haluan nauttia yhteisistä kouluaamuista ja heittää tytöt kouluun ja tarhaan. Lisäksi mulla on 1,5-vuotias poika, kenen kanssa haluan viettää laatuaikaa päivisin, kun meillä kummallakaan ei ole just nyt suurempia velvollisuuksia. Rakastan aamuradiota, mutta nyt mulle tuli fiilis, että on oikea aika olla vielä enemmän perheen kanssa. Varsinkin, kun lapset ovat pieniä ja kasvavat niin vauhdilla. Palaan Aamulypsyyn 1. huhtikuuta, Jaajo kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

Hän myös kertoo, että isyysloman ajan häntä tuuraa juontaja Juuso Mäkilähde.

Syksyllä Jaajo kertoi, että hän jättäytyy pois Haluatko miljonääriksi -ohjelman juontotehtävistä. Hänen tilalleen nousee Antti Holma. 

Seuraa meitä somessa