fbq
MasterChef

Hän on uusi MasterChef Suomi -voittaja!

MasterChef Suomi sai arvoisensa päätöksen, kun ohjelman finaalissa kilpailivat finaalijaksossa Pietari, Niklas ja Kristiina

MasterChef Suomen finaalissa Kristiina, Pietari ja Niklas olivat suuren haasteen edessä. Tuomarit Kari Aihinen, Helena Puolakka ja Henri Alén antoivat kolmikolle finaalitehtäväksi valmistaa yhden suolaisen ja yhden makean annoksen. Kokonaisuudessaan tehtävässä oli kaksi tuntia aikaa.

Kilpailu eteni rauhallisesti, mutta loppumetreillä kisaajille iski kiire. Kristiina loihti pääruoaksi taimenta ja palsternakkaa, ja jälkiruokana hän tarjoili rosmariinijäätelöä ja vadelmacoulista.

Uros-sotkusta dokumenttisarja – takana poikkeuksellisen mittava talousrikosepäily

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Ma
Kristiinan loihtimat annokset keräsivät erityisesti kehuja tuomaristolta.

Pietari vei annoksensa tuomareille haikein mielin, sillä hänen finaaliannoksensa ei ollut sitä, mitä hän alun perin suunnitteli. Pääruokanaan hän tarjoili siikaa ja broccolinia, jälkiruokana granny smith -omenaa ja hasselpähkinää.

Niklas loihti finaaliannoksensa pääruoaksi aasialaisen lihalautasen ja jälkiruoaksi limesorbettia ja vaniljapannacottaa.

Lopullisessa pisteidenlaskennassa kävi ilmi, että Pietari sai annoksistaan 46 pistettä, Niklas 52 pistettä ja Kristiina 55 pistettä. Näin ollen MasterChef Suomi -sarjan voittajaksi selviytyi lopulta upeilla annoksillaan Kristiina.

– Tämä on ihan uskomatonta. Mun täytyy nipistää itseäni, että onko tämä totta. Olen niin onnellinen, tämä on aivan käsittämätöntä, Kristiina sai sanotuksi.

MasterChef
Kristiina on uusi MasterChef Suomi -voittaja.

Seuraa meitä somessa