fbq
farmi suomi johanna puhakka

Farmi-kuvaukset jouduttiin keskeyttämään kiusallisen mokan vuoksi: ”Mitä täällä oikein tapahtuu?”

Farmi Suomen viime jaksossa jokainen kauden kilpailija sai kirjeen läheisiltään. Jaksossa nähtiinkin herkkä hetki, kun kilpailijat lukivat kirjeitä ääneen. Sitä ei kuitenkaan nähty televisiossa, että koko kohtaus oli vesittyä jo alkumetreillä.

Tuotantotiimin paha möhläys paljastui sarjassa kilpailevien Johanna Puhakan ja Essi Unkurin pitämästä Farmi-podcastistä.

Tapahtui nimittäin niin, että ohjelman tuotantojoukot olivat vahingossa sekoittaneet kirjeiden sisältöjä. Asia paljastui, kun Teemu Laurell aloitti ensimmäisenä kirjeen lukemisen.

– Se oli oikeasti aika paha moka, Johanna aloittaa kertomuksen podcastissa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Meille jokaiselle jaettiin oma kirje. Teemu aloitti lukemisen ja oli silleen, että ”hetkinen, mikä Kiisu?” Minä tajusin, että Kiisuhan on meidän perheen sisäinen hellittelynimi minulle, Johanna muistelee.

– Sanoin, että onkohan tässä mennyt nyt kirjeet sekaisin. Tunnelma oli niin latautunut, ja kaikki odottivat niitä kirjeitä. Teemukin oli ihan hämillään, kun siellä kirjeessä oli silti välillä ihan hänen oman perheensä juttuja, Johanna kertoo.

Lopulta kuvauspaikalla selvisi, että kirjeiden editoinnissa oli tapahtunut virhe.

– Siinä oli käynyt joku painovirhehomma. Ne eivät olleet siis käsin kirjoitettuja kirjeitä, Johanna selventää podcastissa.

– Me olemme varmaankin saaneet kirjeet ensin sähköisesti, ja sitten Pehtoori on ikään kuin tulostanut  ne meille tai jotain. Sinne on sitten mennyt tekstejä sikin sokin. Kaikki olivat, että ”mitä täällä oikein tapahtuu?”

Farmi Suomi: Kaksi kilpailijaa putosi Farmista – voittaja sai heti puukon selkään

Jakson kuvaukset oli tuossa vaiheessa keskeytetty.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Tuotantotyypit olivat, että ”pieni hetki” ja sitten kävi kova supatus. He leikkelivät kirjeet uusiksi, ja sitten me saimme uudet kirjeet. Ja sitten koko homma otettiin alusta, Johanna nauraa muistellessaan tapahtumia.

– Tuo on täysin inhimillistä, eikä se ole niin vakavaa, mutta siinä hetkessä se tuntui, että ”nyt oikeasti skarppausta”. Oli kyllä tunteellista, herranjestas!

Farmi Suomi Nelosella lauantaisin kello 20.00. Farmi-podcast ilmestyy Suplaan lauantaisin kello 21.30.
 

Seuraa meitä somessa