fbq
Pete Lattu.

Esko Eerikäisen roolihahmo päätyi Salkkareissa sänkypuuhiin – vastanäyttelijä Pete Lattu lataa roolisuorituksesta: ”En halua ottaa mitään kantaa”

Radiojuontaja ja tosi-tv-tähti Esko Eerikäinen on ollut jo vuosikausia tunnettu mediapersoona. Hiljattain hän teki uuden aluevaltauksen näyteltyään Salatut elämät – saippuasarjassa.

Salkkarit-häissä tosielämän shokkikäänne: Karin näyttelijä koronassa – Salla menee naimisiin yksin

Eskon neitsyys näyttelijänä lähti näyttävästi: hän esitti maaliskuussa nähdyssä jaksossa Petriä, joka tutustuu katkaisuhoidossa Pete Latun näyttelemään Kalleen. Ja eipä aikaakaan, kun kaksikko päätyi sänkypuuhiin.

Kyseinen kohtaus on intiimi ja Salkkareidenkin mittapuulla varsin rohkea. Siinä Eskon esittämä Petri höylää Peten tyylittelemää Kallea peiton alla samalla, kun heidät yllätetään kesken kaiken tositoimista.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Voit katsoa Eskon ja Peten tähdittämän kohukohtauksen täältä.

Esko Eerikäinen.
Radiojuontaja ja tosi-tv-tähti Esko Eerikäinen teki näyttelijädebyyttinsä Salkkareissa.

Esko Eerikäisen raju seksikohtaus Salkkareissa sai aikaan palauteryöpyn: "Nyt meni maku"

Kyseinen kohtaus on puhuttanut paljon Salkkarit-fanien keskuudessa, ja siitä on tullut myös paljon palautetta. Kallea näyttelevältä Pete Latulta koko kohu oli kuitenkin mennyt täysin ohi. Hän haukottelee kyseessä olleen vain yksi kohtaus muiden joukossa.

Näyttelijä Pete Lattu ei ollut juttutuulella Salkkareiden mediatilaisuudessa. – Nämä pressipäivät ovat aina vähän tällaisia Päiväni murmelina -tilaisuuksia.
Näyttelijä Pete Lattu ei ollut juttutuulella Salkkareiden mediatilaisuudessa. – Nämä pressipäivät ovat aina vähän tällaisia Päiväni murmelina -tilaisuuksia.

– Ihan normaalia se oli. Tällaistahan tämä Salkkarit-arki on, että aina sattuu ja tapahtuu, Pete kommentoi keskiviikkona (27.4.) Salkkareiden mediapäivässä.

Pihlajakadun avio-onnea! Salkkarit-tähti Hanna Kinnunen paljastaa: miksi renttuna tunnettu Kari Taalasmaa on Sallan elämän mies?

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Harvasanainen Salkkarit-tähti vaikutti vaitonaiselta kysyttäessä Eskon näyttelijäntaidoista.

– En halua ottaa mitään kantaa siihen… (Miettii hetken) Voin vain sanoa, että meidän yhteistyömme toimi oikein mainosti, Pete latasi lakonisesti.

Reportteri huomautti Petelle tarkoittaneensa kysymyksellä sitä, että Esko tunnetaan paremmin radiosta ja tosi-tv:stä ja että kyseessä oli kuitenkin hänelle näyttelijädebyytti.

– No hänelle se siirtyminen Salkkareihin tuntui olevan vaivatonta, Pepe kuittasi.

Salatut elämät: Esko Eerikäinen on Kallen katkokaveri Petri – juontaja debytoi roolissa, joka on hänen itsensä täysi vastakohta

Salatut elämät MTV3-kanavalla MA-PE klo 19.30.

Seuraa meitä somessa