fbq
The Crown

Ensimmäiset kuvat julki – tältä näyttävät prinssi William ja Catherine The Crownissa

The Crownin kuudennen ja myös viimeisen tuotantokauden julkaisu lähestyy.

Netflix on julkaissut ensimmäiset viralliset kuvat The Crown -sarjassa prinssi Williamia näyttelevästä Ed McVeystä ja herttuatar Catherinea näyttelevästä Meg Bellamysta. Sarjassa seurataan ajanjaksoa, kun kuninkaalliset olivat yliopisto-ikäisiä.

– The Crown siirtyy uudelle vuosikymmenelle. Prinssi William aloittaa St Andrew'sin yliopistossa päättäväisenä elää mahdollisimman normaalia elämää, kun vielä voi. Elämä opiskelijana alkaa myös Kate Middletonille Berkshirestä. Kun pariskunta tapaa ensimmäistä kertaa kampuksella, uusi romanssi ja uusi tulevaisuus, kauden yhteenvedossa todetaan.

Netflix-hitti Black Mirror saa jatkoa yli neljän vuoden tauon jälkeen

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
The Crown
The Crown

McVeyn ja Bellamyn kohtaukset kuvattiin Skotlannissa maaliskuussa 2023. Erityisesti prinssi Williamin roolitus kerää kiitosta, sillä Ed McVeyn kerrotaan muistuttavan prinssi Williamia melkein enemmän kuin kuninkaallinen itse.

Sekä McVey että Bellamy ovat kovan paineen edessä debyyttirooliensa ollessa suurennuslasin alla. McVeyllä on jonkin verran teatterikokemusta Lontoosta, mutta Bellamy valittiin sosiaalisessa mediassa toteutetun avoimen castingin kautta rooliinsa.

Myös prinssi Harry tullaan näkemään tulevalla kaudella, ja häntä näyttelee Luther Ford. 23-vuotias nuorukainen opiskelee parhaillaan ohjaajaksi taideyliopistossa Bournemouthissa. 

The Crownin kuudennen kauden on määrä ilmestyä vielä tänä vuonna.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa