fbq
emmerdale

Emmerdalen juonipaljastukset: Piercen poika ilmaantuu Rhonan luo

Ensi viikolla Emmerdalessa Rhona saa todellisen yllätysvieraan, ja Villapakan ostaa yllättävä taho.

Rhona on kauhuissaan saadessaan kirjeen Pierceltä. Pierce kirjoittaa olevansa kuolemansairas ja tunnustaa, että hänellä on poika Marcus. Hän pyytää Rhonalta apua pojan etsimiseen. Vanessa suhtautuu epäilevästi kirjeeseen ja yrittää estää Rhonaa tekemästä mitään asialle. 

Rhona kuitenkin houkuttelee Ryanin auttamaan. Ryan selvittääkin Marcuksen puhelinnumeron. Rhona soittaa hänelle ja jättää viestin vastaajaan. Vanessa soittaa Rhonan puhelimesta salaa Marcukselle, tekeytyy Rhonaksi ja jättää viestin, ettei hänellä ollutkaan mitään asiaa. Marcus kuitenkin ilmaantuu tapaamaan Rhonaa. Kuultuaan uutiset Marcus haluaisi tavata isänsä, mutta pyytää Rhonan kauhuksi häntä tuekseen. 

Alex haluaa selitellä tekosiaan Dawnille. Hän haluaisi olla tekemisissä Lucasin kanssa, mutta ei ole tyytyväinen Dawnin ehdottamiin tapaamisjärjestelyihin. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Villapakan huutokauppapäivä koittaa, ja pubin ostaa mystinen nettihuutaja. Myöhemmin selviää, että uudet omistajat ovat Charity ja Ryan. Charity on saanut rahaa myytyään osansa kuljetusliikkeestä Kimille. Kim nimittää Willin johtamaan toimintaa. Will ei kuitenkaan arvosta elettä. 

Emmerdalen juonipaljastukset: Liv vapautuu vankilasta – tekee saman tien katoamistempun

Emmerdale MTV3-kanavalla MA–PE.
 

Seuraa meitä somessa