fbq
emmerdale

Emmerdalen juonipaljastukset: Liv vapautuu vankilasta – tekee saman tien katoamistempun

Emmerdalessa ensi viikolla Livin piina päättyy ja Meena punoo piilopaikassaan juonia Dawnin ja Billyn häiden varalle.

Liville kerrotaan, että uusia todisteita on löydetty ja hän pääsee uuteen oikeuskäsittelyyn. Vinny valehtelee Liville Aaronin olevan tulossa paikalle. Liv vapautetaan, mutta Aaronia ei näy. Liv järkyttyy ja häipyy omille teilleen. Dinglet pelkäävät hänen lähteneen ryyppäämään, mutta Liv palaa Vinnyn luo, ja nuori pari päättää uudesta yhteisestä alusta.

Mackin ja Charityn välit ovat kireät. Ryan viettää aikaa mieluummin Mackin kuin äitinsä kanssa, mistä Charity loukkaantuu. Mack suutelee humalapäissään Dawnia väkisin ärsyttääkseen Charitya. Billy suuttuu ja antaa Mackin kuulla kunniansa. Lopulta Charity ja Mack pääsevät sopuun ja ovat yhdessä Ryanin tukena Irenen hautajaisissa.

Manpreet aikoo muuttaa Emmerdalesta, ja Charles on järkyttynyt. Hän tunnustaa rakastavansa Manpreetia ja pyytää, ettei tämä jättäisi häntä jälleen. Manpreet kertoo rakastavansa Charlesia myös ja suostuu jäämään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Poliisi kertoo, että Meenan arvellaan häipyneen maasta. Meena saa tietää sosiaalisen median kautta, että Billy ja Dawn ovat sopineet hääpäivästä ja päättää tulla kuokkimaan juhliin.

Emmerdalen juonipaljastukset: Cain onnistuu sössimään Villapakan kaupat

EMMERDALE MTV3 MA–PE.
 

Seuraa meitä somessa