fbq
cain

Emmerdalen juonipaljastukset: Cain onnistuu sössimään Villapakan kaupat

Emmerdalessa ensi viikolla Cainin toiminta raivostuttaa niin Chasin ja Marlonin kuin Chasinkin. Manpreet tulee tajuihinsa, ja poliisi on kiinnostunut hänen kertomuksistaan.

Al yrittää saada Chasin ja Marlonin allekirjoittamaan sopimuksen mutta on laskenut hintaa, eikä sopimusta synny. Al joutuu vaikeuksiin Gavinin kanssa, koska rakennusprojekti ei etene. 

Lopulta Chas tajuaa, ettei hänellä ole vaihtoehtoja ja hän on jo taipumassa sopimukseen. Samaan aikaan Mack ja Cain uhkailevat Gavinia. Gavin raivostuu, päättää vetäytyä koko hankkeesta ja haluaa kaikki rahansa takaisin. Nyt Al, Chas ja Marlon ovat kaikki pulassa, ja he syyttävät siitä Cainia.

Al tarttuu viimeiseen oljenkorteen ja marssii Kimin luokse löytääkseen uuden sijoittajan. Kim antaa kuitenkin pakit saman tien. Pian Villapakan ikkunassa on kyltti pakkohuutokaupasta.
Kim päättää toimia sovittelijana Dawnin ja Billyn välirikossa. Yllättäen se toimii.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Bernice on poissa tolaltaan Leannaa muistellessaan, ja Will ryntää lohduttamaan. Kim tulee mustasukkaiseksi.

Ryan saa huonoja uutisia. Hänen kasvattiäitinsä Irene on kuollut. Irene oli yrittänyt soittaa Ryanille edellisenä päivänä, ja nyt Ryan on murtunut siitä, ettei vastannut. 

Rishi antaa siunauksensa Charlesin ja Manpreetin suhteelle, mutta omatunto pakottaa Charlesin tunnustamaan Manpreetille totuuden yliajosta. Manpreet kertoo poliisille Meenan tunnustuksista, mutta ne eivät riitä Livin vapauttamiseen.

Charity ja Vanessa viettävät aikaa yhdessä lasten leikkitreffien merkeissä, ja Mack on mustasukkainen. 

Emmerdalen juonipaljastukset: Liam pelastaa Meenan uhrit – murhaaja pääsee pakoon

EMMERDALE MTV3 MA–PE.

Seuraa meitä somessa