fbq
20230918, Helsinki. Tanssii Tähtien Kanssa 2. suoralähetys. Kuvassa Emma Kimiläinen ja Matti Puro.
20230918, Helsinki. Tanssii Tähtien Kanssa 2. suoralähetys. Kuvassa Emma Kimiläinen ja Matti Puro.

Emma Kimiläinen MTV:llä: vahva lääkitys teki tepposet suorassa TTK-lähetyksessä

Emma Kimiläinen ja Matti Puro kertoivat Tanssii tähtien kanssa -taipaleestaan Huomenta Suomessa.

Emma Kimiläinen myönsi ohjelmassa olleensa yllättynyt ja pettynyt, ettei finaalipaikka Tanssii tähtien kanssa -kisassa auennut. Emman suoritukseen vaikutti katkennut kylkiluu, jota hän joutui tanssiessa varomaan.

– Sitten me vaan teipattiin sitä, ja ei muuta kuin kipulääkettä naamariin. Sitten se meni ihan ok:sti. Oli pari viikkoa kyllä tosi haastavaa. Ei sen takia, että sattuisi niin paljon, koska mulla on korkea kipukynnys ja pystyn sitä kestämään, mutta niistä kolmiolääkkeistä meni kuuppa niin sekaisin, että se oppimisprosessi vaikeutui tosi paljon, hän totesi haastattelussa.

Lääkkeet tekivät paitsi ajatukset tahmeiksi, myös väsyttivät häntä.

– Sitten kun sitä kompensoi kofeiinilla, niin siitä tulee sellainen pieni adrenaliinihorkka. Mulla ei välillä ollut esimerkiksi meidän paso doblessa mitään hajua, mitä siinä tapahtuu. Kaikki mitä tanssissa tapahtui, tuli jollain tasolla lihasmuistista, mutta päässä ei pyörinyt yhtään mitään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Emma Kimiläisen TTK-pudotus shokeerasi katsojat – tuomaristoa syytetään puolueelliseksi

Jos Emma olisi edennyt finaaliin, hänen läheisen tanssiinsa oli lupautunut hänen kumppaninsa, ex-jalkapalloilija Sami Hyypiä. Emma arvelee, että Samia jäi harmittamaan, ettei päässyt parketille.

– Olisi halunnut antaa siihen oman panoksensa, että oltais saatu huikeat finaalinumerot aikaiseksi. Varmaan jäi sitten vähän kalvamaan kuitenkin.

Sami ei ole Emman mukaan kuitenkaan toiminut harjoituspartnerina TTK:n aikana.

– Kyllä se on pidetty kaukana tästä hommasta. Ei ole oikeastaan tarvinnutkaan. Se on ollut ihan kiva, että me ollaan keskitytty treeniksellä siihen, mitä me ollaan tehty.

TTK-finaalissa ensi sunnuntaina kisaavat Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä, Matti Suur-Hamari ja Katri Riihilahti sekä Yeboyah ja Valtteri Palin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tanssii tähtien kanssa -finaali sunnuntaina 26. marraskuuta klo 19.30.

Seuraa meitä somessa