fbq
Jaajo Linnonmaa

Diilistä uusi kausi – tällaista työpaikkaa Jaajo Linnonmaa tarjoaa

Diilin kolmas kausi lähestyy loppuaan. Ensi viikolla Valjakon Tiina ja Wenla sekä Kiilan Aki ja Atte taistelevat semifinaalipaikasta. 

Vaikka kolmannen kauden voittajan julistaminen on vielä kahden jakson päässä, on jo varmaa, että sarjasta tehdään neljäskin kausi. 

– Tuotantoyhtiö ja kanavat kysyivät minulta suoraan, voisinko keksiä uudelle kaudelle kunnon pestin. Pirulauta, että kysymys tuli sopivaan hetkeen, sillä Korjaamolle etsitään uutta johtajaa, Jaajo Linnonmaa paljastaa Lotta Backlundille ja Verneri Ruohorannalle Diili-podcastin tuoreimmassa jaksossa. 

Kulttuurikeskus Korjaamo on vuonna 2004 perustettu kulttuuritapahtumia, taidetta, elokuvia, ravintolatoimintaa ja juhlatiloja tarjoava *"kaupunkilaisten olohuone". Samassa rakennuskompleksissa on myös Helsingin kaupungin Ratikkamuseo. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Korjaamo sijaitsee vanhassa ratikkahallissa Helsingin Taka-Töölössä, ja Jaajo on yksi sen omistajista. 

Diili on julkaissut Nelosen sivuilla hakuilmoituksen sarjan neljännelle kaudelle. Työhakemus on melko avoin: Työpaikka voi olla sinun, jos olet esimerkiksi ravintola-alan, tapahtumatuotannon, myynnin, markkinoinnin, tai muun palvelu/elämysliiketoiminnan ammattilainen ja hallitset isojen kokonaisuuksien pyörittämisen sekä omaat kokemusta henkilöstöjohtamisesta. 

Diili
Tällä porukalla on käyty Diilin kolmannelle kaudella kilpailua operatiivisen johtajan paikasta. 

Lotan ja Vernerin jututtama Jaajo lupaa, että seuraavalla Diili-kaudella panokset kovenevat. 

– On päivän selvä asia, että valittu työntekijä tulee saamaan henkilökuntaa johtaakseen. Se näkyy ohjelman rekrytoinnissa. Tällä kertaa emme voi ottaa 19-vuotiasta bitcoin-miljonääriä, jolla ei ole kokemusta johtamisesta, Jaajo toteaa. 

Jaajo kertoo tarkoituksella tehneensä avoimen työhakemuksen, joka houkuttelisi monenlaisia tekijöitä mukaan ohjelmaan.

Diili
Jaajon neuvonantajina Diilissä ovat viime kauden toimineet Noora Fagerström ja Toni Lähde. 
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Emme välttämättä hae johtajaa koko Korjaamolle. Jos löydämme ravintola-alan ammattilaisen, niin hän voi ottaa kopin ravintoloistamme. Jos taas löydämme myyntialan ammattilaisen, niin hänestä tulee myyntijohtaja, Jaajo sanoo. 

Jaajo Linnonmaa väärensi haastattelut opinnäytetyöhönsä – rehtori kehotti pysymään hiljaa opiskelupaikasta

Seuraa meitä somessa