fbq
Tiina Räisänen Diili

Diili-Tiina on selvinnyt kisan loppusuoralle asti: ”En jätä mitään sattuman varaan”

Kevään 2023 Diilissä kilpaileva Tiina Räisänen on selvinnyt kisassa viimeisiin kahinoihin asti. Keski-Suomesta kotoisin oleva yrittäjä lähti kauteen mukaan kovalla taistelutahdolla.

– Rakastan tekemistä. Olen ollut kahdeksan vuotta yrittäjänä ja olen ehdottomasti tekijäihminen. En jätä mitään sattuman varaan, ja sellainen asenne on saattanut näkyä Diili-kisassakin, muun muassa liikkeenjohdon konsultointia ja valmennusta yrityksensä kautta tarjoava Tiina kertoo.

Sarja on ollut Tiinalle tuttu jo vuosien ajan.

– Olen ollut järjetön fani alusta asti. Olen katsonut ihan jokaisen jakson Jari Sarasvuon ajoista lähtien. Kun Jaajo Linnonmaa tuli puikkoihin, niin ajattelin, että haen itsekin mukaan ohjelmaan. Hän on niin symppis tyyppi, Tiina kehuu.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Aiemmilla Jaajo-kausilla työtilanteeni on kuitenkin ollut sellainen, ettei olisi voinut lähteä kisaan mukaan. Minulla on myös pieni tyttö, ja aika ei ollut otollinen aiemmin, Tiina kertoo.

Diilistä uusi kausi – tällaista työpaikkaa Jaajo Linnonmaa tarjoaa

Ohjelman tuoma julkisuus ei Tiina jännitä.

– Olen miettinyt ennakkoon, että miten olisin julkisuudessa, jos sellainen tulisi ajankohtaiseksi. Olen arvokeskeinen ihminen, enkä usko, että minusta saisi irti mitään törkyjuttuja. Kun vain pysyn tyylilleni uskollisena, niin kaikki menee varmasti hyvin, Tiina uskoo.

Diili Nelosella maanantaisin kello 20.00.

Tiina Raisanen Diili

Seuraa meitä somessa