fbq
Diili

Diili-jakso kärjistyy kissatappeluksi: "Heidät pitäisi erottaa"

Diilin maanantaina (17.4.) nähtävässä seitsemännessä jaksossa joukkueiden tehtävänä on myydä R-kioskin aamupalaa. Toimitusjohtaja Teemu Rissanen toivoo erityisesti, että joukkueet noudattaisivat R-kioskin arvoja ja nostaisivat yrityksen tunnettavuutta ruoanostopaikkana. 

Tiimeillä on lupa jalkautua myymään myös R-kioskin ulkopuolelle. Molemmat joukkueet saavat aamupalatuotteiden lisäksi yritysasiakkaita varten tuhat R-kioskin lahjakuponkia myytäväksi.

– Nyt näemme, ketkä ovat oikeasti myyjiä. Tänään erotellaan jyvät akanoista, Kiila-joukkueen Atte iloitsee tehtävän kuultuaan.

Valjakko-joukkueen Emmi ja Jari ovat halukkaita ottamaan projektinjohtajan vastuun, mutta Emmi väistyy nopeasti sivuun, sillä myynti on Jarin vahvuus. Kiila valitsee vetäjäkseen Akin

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Ryhmältä vaaditaan tässä tehtävässä hyvää dynamiikkaa, Emmi toteaa tehtävään lähtiessään. 

Katri Helena kommentoi suhdettaan Panu Rajalaan MTV:llä: ”Se oli hyvää aikaa”

Diili
Kiila-joukkueessa Mikko ja Anna jäävät R-kioskille myyntitehtäviin, ja Atte ja projektinjohtaja Aki jalkautuvat.

Kiilan nauttiessa hyvästä tiimihengestä, toisesta joukkueesta kuuluu soraääniä. Valjakon myyntitiimi Wenla, Emmi ja Viljami osoittautuvat kolmikoksi, jonka yhteistyö ontuu. Etenkin Emmi kokee jäävänsä tiimikavereidensa varjoon. 

Wenla ja Viljami laittavat kaikkensa peliin saadakseen kaupattua R-kioskin aamupalatuotteet ja kupongit. Emmiä tämä häiritsee, etenkin Wenlan energinen myyntityyli. 

– En halua olla kolmantena pyöränä Wenla ja Viljami -show'ssa. Heidät pitäisi ryhmässä erottaa. Ei se näin voi mennä, Emmi tuhahtaa. 

Meiju Suvasta viedään tv-ohjelmasta toiseen: ”Aika heviä settiä”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa