fbq
Cristal Snow

Cristal Snow’ta varoitettiin drag-esitysten pilaavan näyttelijän uran – pääsi mukaan Netflix-sarjaan

Drag-artisti Cristal Snow iloitsee uudesta aluevaltauksestaan Netflix-sarjassa Dance Brothers

Cristal Snow eli Tapio Huuska oli vajaat kaksi vuotta sitten tekemässä paluuta teatterilavoille. Tuohon aikaan hänestä tuntui, että suunta oli oikea, mutta kalenteri näytti tyhjää. 

Sitten Cristal sai puhelun, joka muutti tilanteen perin pohjin, sillä häntä pyydettiin koe-esiintymään uuteen tv-sarjaan.

– Koe-esiintyminen olisi ensi-ilta päivänä. Mikään muu ei tiimille käynyt. Tietysti. Just my luck. Menin, annoin kaiken mikä lähti ja mihin pystyin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Cristal tunnetaan näyttävänä artistina, mutta ammattitaidostaan huolimatta hän oli ennättänyt luopua haaveistaan toimia näyttelijänä. 

– Jo New Yorkissa koulun teatteriosaston johtaja ennusti sen. Sun teatterikoulutuksella ei ole mitään virkaa, jos alat pyörimään mekoissa, opettaja oli sanonut.

– Mulle naurettiin, kun sanoin et haluan laulaa. Drag queenit ei laula. Mulle sanottiin, että laulajat ei myöskään juonna radiota. Ja mua pyydettiin myös olla tekemistä liikaa, kun tehtiin ToosaTVtä: menee kuulemma artistiuskottavuus. Fuck that too!

Tässä eroottisessa draamassa Saara Kotkaniemi tutustui sveitsiläismieheensä – rohkea traileri julki

Artisti kuitenkin todisti epäilykset vääriksi, sillä sitten tapahtui jotain suurta.

– Sain roolin Netflix-sarjasta. Mun roolihahmoni Angelo on toksinen sekä kammottava. Surkuhupaisa ja helvetin hazardi. Ja mä rakastin näytellä häntä. Mä en edelleenkään voi uskoa, että on mennyt näin kauan päästäkseni tähän pisteeseen, mutta silti se tuntuu juurikin oikealta hetkeltä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Cristal kertoo olevansa saamastaan roolista nöyrä ja kiitollinen.

– Viikon päästä keskiviikkona 10.5. ensi-iltansa saa Dance Brothers. Tsekatkaa se. Se on ihan helvetin upea. Se on helvetin ainutlaatuinen teos. Ja mä olen siinä mukana. 

Dance Brothers on ensimmäinen Netflixissä maalilmanlaajuisen ensi-illan saava suomalainen sarja. Sarjan ohjauksesta vastaa Taito Kawata, ja pääosissa nähdään Samuel Kujala ja Roderick Kabanga

Ensimmäinen suomalaissarja saa ensi-iltansa Netflixissä – näyttelijäkaartissa Cristal Snow

Otsikkoa korjattu 4.5. klo 14.23: poistettu sana kansainvälinen Netflix-sarjan yhteydestä.

Seuraa meitä somessa