fbq
Petolliset

Christoffer Strandberg juontamaan uutuusohjelmaa – luvassa juonittelua ja selkäänpuukotusta

Maailmanlaajuisesti levinnyt, hollantilaista alkuperää oleva The Traitors -formaatti nähdään ensi syksynä Suomessa, kun Christoffer Strandbergin isännöimä Petolliset saapuu Neloselle ja Ruutuun.

Kyseessä on murhamysteeri, psykologinen kamppailu kahden ryhmän, Petollisten ja Uskollisten välillä.  
 
Christoffer on kutsunut Vanajanlinnaan 18 tunnettua kilpailijaa, jotka suorittavat yhtenä joukkona vaativia tehtäviä ja keräävät hopeaharkkoja voittopottiin. Pelin aikana kilpailijat kohtaavat myös epäilyksiä, petoksia ja dramaattisia pudotuksia, sillä heidät on jaettu Uskollisiin ja Petollisiin, mutta katsojien lisäksi vain kukin kilpailija yksin tietää, kumpaan leiriin hän itse kuuluu.

Kilpakumppanin uskollisuutta tai petollisuutta he voivat vain arvailla, ja vain toiset heistä voivat voittaa pelin ja 25 000 euroa.

Suomen Amazing Racen juontaja paljastettiin – tämä ohjelmasta tiedetään

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Petolliset

Voittaakseen Petollisten tulee salata henkilöllisyytensä, juonitella, valehdella ja murhata Uskolliset yksi kerrallaan. Yön pimeydessä he kokoontuvat Petollisten kammioon, jossa katsojat pääsevät seuraamaan heidän suunnitelmiaan. Aamun valjetessa myös Uskollisille selviää, kenen peli on päättynyt.
 
Joka ilta kilpailijat kokoontuvat pyöreän pöydän ääreen. Siellä syytökset, epäilykset ja puolustuspuheenvuorot sinkoilevat, kun Uskolliset yrittävät päästä Petollisten jäljille. Uskolliset voivat voittaa pelin vain siten, että onnistuvat karkottamaan pelin kaikki Petolliset. Pyöreässä pöydässä kilpailijat äänestävät, kuka heistä karkotetaan. He joko onnistuvat lähettämään Petollisen kotiin tai karkottavat yhden omistaan.
 
Yksi kerrallaan kilpailijat putoavat pelistä tultuaan murhatuksi tai karkotetuksi. Viimeisen pyöreän pöydän ääressä ratkeaa, saavatko Uskolliset karkotettua kaikki Petolliset vai onnistuvatko Petolliset pelaamaan tiensä voittoon.
 
Tunteet kuohuvat ja ystävyyssuhteet katkeilevat, kun kilpailijat syyttelevät toisiaan avoimesti ja juonivat toistensa selkien takana. Kukaan ei voi luottaa keneenkään eikä yhteenotoilta vältytä, kun Petolliset piilottelevat Uskollisten keskuudessa ja hämmentävät peliä.
 

Seuraa meitä somessa