fbq
Natalie Portman ja Chris Hemsworth, THOR: LOVE AND THUNDER.
Natalie Portman ja Chris Hemsworth, THOR: LOVE AND THUNDER.

Chris Hemsworth myöntää uusimman Thor-elokuvan puutteet: ”Siitä tuli liian hölmö”

Monien fanien mielestä Thor: Love and Thunder oli liian humoristinen.

Kesällä 2022 ensi-iltansa saanut neljäs Thor-elokuva Love and Thunder oli useiden muiden Marvel-elokuvan tavoin satoja miljoonia takonut hittileffa. Osa faneista sekä aina valppaat nettikriitikot kuitenkin arvostelivat elokuvaa liian humoristiseksi. Thoria esittävä Chris Hemsworth on hyvin tietoinen tästä kritiikistä.

– Minusta tuntuu, että pidimme vain liian hauskaa elokuvaa tehtäessä. Siitä tuli liian hölmö, Chris kommentoi tuoreessa GQ-lehden haastattelussa.

– On aina hankala tietää, mitä lopputuloksesta tulee, kun on itse kuvausten keskellä. Rakastan sitä prosessia, se on joka kerta hieno matka. Mutta ei sitä vain osaa sanoa, miten ihmiset reagoivat valmiiseen elokuvaan, Chris pyörittelee sanojaan haastattelussa.

Näyttelijä myös kertoo, että hänen lastensa ystävät olivat Thor: Love and Thunderin kovimpia kriitikoita.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Siinä minä kuuntelin, kun ryhmä kahdeksanvuotiaita arvioi minun elokuvaani. ”Tässä oli liikaa huumoria. Toiminta oli hyvää, mutta erikoisefektit eivät toimineet.” Minua sekä nolotti että nauratti samaan aikaan, Chris muistelee.

Illan elokuva: Kovien nimien tähdittämä Thor: Ragnarok on Marvel-leffojen parhaimmistoa

Kyseessä oli toinen kerta, kun uusiseelantilainen Taika Waititi ohjasi Thor-elokuvan. Hän vastasi myös kolmannesta osasta Thor: Ragnarok. Elokuvat keräsivät yhteensä noin 1,5 miljardin euron lipputulot, joten mistään epäonnistumisesta ei voi arvostelusta huolimatta puhua.

Thor: Love and Thunder on katsottavissa Disney+-palvelussa.

Seuraa meitä somessa