fbq
BB-Reeo

BB-Reeo hehkuttaa pitkää parisuhdettaan: ”Alkuaikojen kipinä yhä tallella”

Herätys-kuulutuksen jälkeen asukkaille kerrottiin, että alhaisten ulkosuihkut ovat asukkaiden käytössä. Pian Isoveli kuitenkin nauroi makeasti ja kehotti asukkaita unohtamaan äskeisen. 

Big Brother -talon kaksi viikkoa kestänyt kahtiajaon aikakausi päättyi maanantai-iltana, kun asukkaat suorittivat onnistuneesti Isoveljen antaman tehtävän ja saivat purkaa taloa jakaneen raja-aidan. Kaikki asukkaat pääsivät nauttimaan talon mukavuuksista, eikä ylhäisten ja alhaisten leirejä enää ole.

Aamupäivällä kaikki asukkaat viihtyivät olohuoneen sohvilla, kun keskustelu kääntyi parisuhteisiin. Mia kysyi Reeolta, monettako vuosipäivää mies viettää puolisonsa kanssa tänä vuonna.

– Siis 15 vuotta me ollaan oltu, Reeo kertoi.

Transsukupuolinen BB-Sofia avoimena rakkauselämästään: "En ole koskaan seurustellut"

BB-Reeo

Miikka totesi, että Reeo oli pitänyt puolisonsa kanssa yhtä pitkään. Mia nosti esille sen, miten Reeo oli aiemmin talossa puhunut puolisostaan. 

– Vitsi se on mageeta, et vielä edelleen sä ajattelet, että se on maailman kaunein ja upein nainen, Mia ihasteli ääneen.

Reeo kehuikin puolisoaan kauniiksi ja hehkutti, että suhteessa oli edelleen se alkuaikojen kipinä tallella.

– Mäkin muistan, et oot sanonut, et edelleen jotenkin säkenöi kropassa, Miikka muisteli.

Mia kertoi toivovansa, että hänelläkin olisi joskus samanlainen parisuhde kuin Reeolla. Sellainen, jossa vielä vuosienkin jälkeen oli kipinä tallella.

– Ihana kuulla, että se on mahdollista, Mia iloitsi.

bb-mia

BB-Reeo on tuttu myös Salatuista elämistä – muistatko ketä mies näytteli?

Reeo kertoi, että pitkässä suhteessa on ollut erilaisia vaiheita, mutta rakkaus ja kipinä ovat kantaneet näihin päiviin asti.

– Uskon myös, että kun työ on paljon sitä, että 24/7 ei olla yhdessä, niin siinäkin on oma happi kaikille, Reeo pohti.

Reeo sanoi, että perheen lasten kasvettua itsenäisemmiksi on parisuhteelle ollut enemmän aikaa. Reeo kertoi tavanneensa kultansa 34-vuotiaana.

Reeo myös kertoi, että hänellä oli siihen mennessä ollut jo pitkiä ja hyviä parisuhteita. Silti nykyisen puolison kanssa heräsi erityinen tunne ja kemia, jollaista hän ei ollut kokenut muiden kanssa. 

– Tiesin, että tän kanssa haluan perustaa perheen. Vaikka sitä ei ääneen sanonutkaan, niin tuli sellainen olo, Reeo jatkoi.

Reeo muistelee, ettei heti kehdannut kertoa tunteistaan. Mies kuitenkin tiesi nopeasti, että oli löytänyt jotain erityistä.

BB-Salla oksensi talossa - Isoveli puuttui asiaan

Seuraa BB-talon tapahtumia Ruudun 24/7-palvelusta.

Seuraa meitä somessa