fbq

Anna Puu kuuluu härskiin kerhoon näiden julkkisnaisten kanssa

Anna Puu esiintyi kantrifaniystäviensä kanssa Vain elämää -lavalla.

Vain elämää -ohjelmassa vietettiin perjantaina 10. marraskuuta yllätysten päivää.

Jakso on kuvattu Hirvensalmen Satulinnan sijaan Krapin pajalla Tuusulassa. Artistit kokoontuvat yhteisen pöydän ääreen syksyllä. Sarjan aiemmista kuvauksista on vierähtänyt kuukausia ja artistit intoilevat jälleennäkemisestä.

Jaksossa Anna Puu kertoi olevansa kantrimusiikin fani. Annaa ja hänen muusikkopiireistä tuttuja ystäviään yhdistää rakkaus kantrimusiikkiin.

- Janna ainakin tietää mun suuren rakkauden kantrimusiikkia kohtaan. Mulla on muutama kaveri, jotka myös rakastavat kanrimusiikkia. Ja meillä on tämmöinen yhdistys nimeltään Cunt Ry, Anna paljasti pöydän ääressä nauruun revenneille artisteille.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Janna murtuu täysin Vain elämää -ohjelmassa - avautuu parisuhdekriisistään

Englanninkielinen sana cunt tarkoittaa naisen alapäätä, häpyä. Ry-sanapari on lyhenne rekisteröidystä yhdistyksestä. Kun sanat laittaa peräkkäin, siitä tulee sanaleikki, joka kuulostaa suomen kielellä äännettynä sanalta "kantri".

Jouni Hynynen työskenteli vuosia psyykkisesti sairaiden lasten parissa: "Se oli ihan järkkyä"

Anna kutsui kanssaan lavalle Cunt Ry:n jäsenet, Nylon Beatista soolouralle lähteneen Erinin sekä laulaja-lauluntekijä Ida Paulin. Kolmikko tulkitsi Jannan Sateet-kappaleen kolmiäänisesti kantriversiona.

Vain elämää Nelosella perjantaisin klo 20.

Seuraa meitä somessa