fbq
Pääkuva

Anna Puu haluaa The Voice of Finlandiin laulajan, jonka äänessä on vikaa

Anna Puu on kokenut The Voice of Finland -tähtivalmentaja, sillä hänelle 27. tammikuuta Nelosella ja Ruudussa alkava kausi on jo kuudes.

− Kyllähän se aina raikastaa, kun tulee uusi kollega, Anna sanoo ja viittaa Elastiseen, joka palaa tähtivalmentajaksi kahdeksan vuoden tauon jälkeen.

Anna ei ole ollut aiemmin Elastisen kanssa samaan aikaan tähtivalmentajana, mutta hän tuntee artistin entuudestaan. Heidän välilleen syntyi tiukkoja kamppailuja laulajien valitsemisesta omiin tiimeihin.

− Taistelimme aika paljon samoista laulajista, ja tuli monia karvaita tappioita, mutta myös hienoja erävoittoja.

Miten karvaista tappioista pääsee yli?

− Niistä pääsee yli ajattelemalla, että tärkeintä on se, että kyseinen laulaja pääsee tässä ohjelmassa eteenpäin, eikä se, että hän tulee minulle.

Annan makuun on ääni, jossa on jokin vika, kuten pieni särö. Sillä taas ei ole väliä kuinka hienolta kuulostaa, jos laulaa epävireessä eikä osaa hallita yhtään omaa ääntään.

Elina Kottonen paljastaa itkeskelevänsä The Voice of Finlandin kulisseissa: ”Tunteet saavat näkyä”

Sisäkuva
Anna Puu ponnahti itsekin julkisuuteen laulukilpailusta, vuoden 2008 Idolsista.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

− Se ei ole vain pelkkää lauleskelua. Voit kuvitella, että kun tuollainen ääni kuuluu joskus radiossa, niin tiedät heti, kenestä on kyse, Anna kuvailee mieleistään ääntä.

Hän on veikannut TVOF:ssa lähes aina voittajan oikein, kuten viime kaudella Sussu Erkinheimon, joka kuului Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin tiimiin.

Tällainen ääni saa TVOF-tähtivalmentaja Elastisen penkin kääntymään: "Ei pidä kuulostaa karaokelta"

Seuraa meitä somessa