fbq

Amazing Race Suomessa ensimmäinen pudotus – vastustajalle rahan antaminen oli virhe

Suomen ensimmäisen Amazing Race -kauden ensimmäisessä jaksossa pari putoaa yhden teon vuoksi.

Amazing Race Suomen ensimmäisessä jaksossa 30. syyskuuta suunnataan Helsingistä Bangkokiin. Kisa on erittäin tiukka, ja johtoasema vaihtuu useampaa otteeseen, kuten myös viimeisten parien järjestys.

Katariina Kaitue on matkalla esikoispoikansa Benjamin Hariman kanssa. Parin matka on erittäin kivikkoinen. He menevät harhaan, Katariina kaatuu ja lopulta rahat loppuvat kesken. Näyttelijätär pyytää apua Anna Perholta ja hänen pojaltaan Atte Lehtiniitulta.

– Anna, onko teillä lainata meille sataa batia, Katariina pyytää.

– Mietin sitä nanosekunnin, mutta ajattelin, että tämä on hyvää karmaa, kun olemme täällä Buddha-paikassa, Anna perustelee päätöstään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Katariina saa heiltä rahaa lainaan taksimatkaa varten, jonka muutoin he olisivat Benjaminin kanssa kävelleet. Heillä on kuitenkin ongelmia taksikuskin kanssa, joka ei tiedä mihin on menossa.

Viimeiseltä etapilta kilpailijoiden matka käy jalan kohti juontaja Heikki Paasosta ja päätepistettä. Viimeisten joukossa ovat Katariina ja Benjamin, Anna ja Atte sekä Ilmari Nurminen ja Aapo Hettula. Tasaväkisen loppukirin päätteeksi viimeisenä päätepisteen matolle astuvat Anna ja Atte.

Anna Perho ja Atte Lehtiniittu putosivat ensimmäisenä kisasta.
Anna Perho ja Atte Lehtiniittu putosivat ensimmäisenä kisasta.

– Takaiskuja tuli jokaisessa mahdollisessa välissä, Atte kertoo Heikille.

Katariina ja Benjamin myöntävät kameralle, että he olisivat luultavasti tippuneet kisasta ensimmäisenä ilman Annan ja Aten apua. He olisivat joutuneet kävelemään noin kahdeksan kilometrin matkan ennen viimeistä välietappia, mikä olisi mitä luultavammin koitunut parin kohtaloksi.

– Kyllä olen tosi pettynyt, tätä olisi ollut hauskaa jatkaa, Anna harmittelee.

– Voi pahus, Atte kiteyttää.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ensimmäisenä päätepisteelle saapuvat Bakari Diarra ja Samuel Chime. Tämä tarkoittaa sitä, että he lähtevät ensimmäisenä liikkeelle seuraavassa jaksossa.

Marcus Grönholm hikeentyy jo alkumetreillä Amazing Racessa: ”Siis voi jumalauta!”

Amazing Race Suomi Nelosella ja Ruudussa lauantaisin 30.9. 

Seuraa meitä somessa