fbq
Suomen huutokauppakeisari Aki Palsanmäki: vaimolla suuremmat tulot!
Suomen huutokauppakeisari Aki Palsanmäki: vaimolla suuremmat tulot!

Aki Palsanmäki tyrmistyy: Tämän suosikkituotteen hinta on romahtanut huutokaupassa

Suomen huutokauppakeisarin uusimmassa jaksossa huutokauppa sujuu nahkeasti.

Hirvaskankaan huutokaupan perinteisesti aloittava tuote on kuparipannu, jonka hinta on saattanut aiemmin kohota satoihin tai jopa tuhansiin euroihin. 

Tällä kaudella pannu on kokenut selkeän arvon laskun, ja se myydään uusimmassa jaksossa vaivaiseen 70 euron hintaan. Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki ei ole tyytyväinen kuparipannun huonoon menestykseen myyntituotteena.

– Täytyy varmaan vaihtaa jossain vaiheessa tuo ensimmäinen tuote joksikin muuksi, jos kuparipannun myynti menee näin nahkeaksi, hän pohtii jaksossa.

Toinen huutokaupan klassikkotuote on apumies Markun jokaisessa jaksossa tehtailema esine, joka saa kylkeensä Design by Markku -leiman. Tässä jaksossa myydään lammasta muistuttava jakkara, ja tässäkin tapauksessa myyntihinta jää odotettua pienemmäksi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Veikkasin ennen huutokauppaa, että se on 80 euron tuote, mutta ei ollut. Ainoastaan 60 euroa tuli rahaa ennakkotarjousten myötä. Vähän ihmettelen, että Design by Markku -tuote jäi noin alhaiseksi, Aki kommentoi.

Miten käy huutokaupan? Aki Palsanmäki jännittää poikkeuksellisen haasteen edessä: "Ikävä kyllä"

Vaikka jotkut muut tuotteet yllättävät positiivisesti myyntihinnallaan, huutokauppa sujuu kokonaisuudessaan Akin mielestä heikosti kioskimyyntiä myöten. 

– En näin vaisua huutokauppaa kyllä muista. Siitä on aikaa, hän harmittelee.

Suomen huutokauppakeisari tiistaisin kello 21 Nelosella.

 

Seuraa meitä somessa