fbq
ViihdeohjelmaUudet Vain elämää -artistit herättivät ristiriitaisia tunteita: "Saattaa jäädä tämä kausi katsomatta"
Uudet Vain elämää -artistit herättivät ristiriitaisia tunteita: "Saattaa jäädä tämä kausi katsomatta"

Osa somekommentoijista suhtautuu artistikattaukseen avoimin mielin, mutta uusiakin artisteja on ehdotettu valittujen tilalle. Lisäksi naisartistien vähyys suhteessa miesartisteihin herättää tunteita.

Uusien Vain elämää -tähtien julkistus on saanut ristiriitaisen vastaanoton. Sarjan 13. kaudella toistensa hittejä tulkitsevat Mikko Alatalo, 70, Meiju Suvas, 62, Tommi Läntinen, 62, Erika Vikman, 28, Jyrki 69, 53, Pete Parkkonen, 31, Redrama, 44, ja Yona, 37. 

Lue myös: Tässä ovat uudet Vain elämää -tähdet - Seiska julkaisi nimet jo tammikuussa

Sosiaalisessa mediassa uudet artistit ovat herättäneet vilkasta keskustelua.

─ Jälleen kerran on hyvä heittää ennakkoluulot hiiteen! Turha sanoa, että "nyt on huonot" ja "mitä tuokin tuolla tekee". Ohjelman jälkeen voi sitten arvostella, jos tarvetta ilmenee. Minulle Yona on ihan tuntematon, mutta kiva nähdä ja kuulla. Ja jos ei jotain kiinnosta katsoa, niin onhan niitä eri kanavia, Irene Keränen kirjoittaa ohjelman Facebook-sivuilla, kun artistit julkaistiin.

─ Erika Vikman ja Pete Parkkonen! Heidän vetoja odotan eniten! On ainakin joitakin tyyppejä, jotka tekevät kaudesta kiinnostavan ja sellaiseen, että sitä tekee mieli seurata, Anissa Lehdonkangas kommentoi.

Esitettäviä kappaleitakin on veikkailtu. Muun muassa Mikko Alatalon ja Jyrki 69:n tulkintoja arvuutellaan.

─ Mä kyllä niin odotan, että Jyrki69 vetäisi heviversion Känkkäränkästä, tai Mikko Alatalo sinisine silmälaseineen kitaralla säestäen Syntisten pöydän, Hanna Pitkänen ennakoi.

Mikko Alatalo

 

Soraääniäkin löytyy. Kaikkia uusi artistikattaus ei ole miellyttänyt.

─ Saattaa jäädä tämä kausi kattomatta. Muutaman olen missannut aikaisemminkin, kun ei ole mukanaolijat sytyttäneet. Ainahan ei voi mätsätä kaikille, Soile Sainio arvioi Facebookissa.

Jopa vaihtoehtoisia artisteja on toivottu valittujen tilalle.

─ Näkisipä joskus kauden, jossa ovat mukana Lea LavenAnna ErikssonTapani KansaKauko RöyhkäMarion Rung ja nevahööd nuoriso-osasto, Olli Manninen toivoo.

Lisäksi naisartistien vähyys suhteessa miesartisteihin on herättänyt tunteita. Uusimmalla kaudella naisia on kolme ja miehiä viisi.

─ Aina vain naisia on vähemmän kuin miehiä! Joka vuosi sama juttu, niin tässä ohjelmassa kuin keskustelupaneeleissa. Joko on yhtä monta kumpaakin sukupuolta tai vuorovuosina naisia on enemmän, Aine Mirjam Vieri kritisoi.

Erika Vikman

 

─ Saanko kysyä, ihan vaan uteliaisuuttani että miksi aina naisartisteja on vähemmän? Minusta näin on ollut joka kaudella, Sari Piikamäki pohtii.

Vain elämää ohjelman 13. kausi alkaa syyskuussa Nelosella ja Ruudussa.

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

25.05.2022 16:15 | Teksti: Pekka Luokkala | Kuvat: Petri Aho/Nelonen

Seuraa meitä somessa