fbq
UutisetChristoffer Strandberg pudotti uutispommin
Christoffer Strandberg pudotti uutispommin

Suosikkijuontaja Christoffer Strandberg jättää Putouksen. Uusi, 15. kausi alkaa MTV3:lla lauantaina 21. tammikuuta 2023 uuden juontajan vetämänä.

Hän ilmoitti asiasta Instagram-tilillään keskiviikkoaamuna 23. marraskuuta.

Hän oli Putouksen mukana vuosina 2018–2022.

– On hyvästien aika. Ja vaikka välittömästi iskee ikävä, tiedän että olen tehnyt oikean päätöksen. Minun on aika ottaa seuraava askel, Christoffer kirjoittaa.

– Rakas Putous, annoit paikan ja tilaisuuden näyttää kuka olen suurelle yleisölle. Opetit minulle niin paljon tv:stä, tekemisestä, Suomesta ja itsestäni. Nyt on kuitenkin aika ottaa kaikki tuo oppi, inspiraatio ja itsevarmuus minkä sain ja tehdä mitä sydän käskee.

Lue myös: Pilvi Hämäläinen romahti tv:ssä: "Se oli valtava tunnekuohu"

Christoffer vihjaa, että hänellä on uusi projekti, jonka vuoksi hän on tehnyt lähtöpäätöksen. 

– Enkä missään nimessä olisi luopunut tästä arvokkaasta pestistä, ellen olisi saanut mahdollisuutta toteuttaa yhtä suurinta unelmaa, jota olen kauan kantanut. Mun uteliaisuus, kiinnostus ja intohimo ovat vain kasvaneet. Siksi on osattava luopua. On pakko heittäytyä jos haluaa kehittyä ja haastaa itseään sekä muita. Sen aika on nyt.

– Kiitos Putous! Kiitos kokemuksesta, mahdollisuuksista, mokista, ystävistä, ihmisistä, Christoffer päättää julkaisunsa.

Monet Christofferin seuraajat kyselevät kommenttikentässä, kuka juontajan korvaa.

– Hyvä Toffer!! mutta kukakohan siihen nyt sitten tulee, entinen Putous-juontaja Roope Salminen muun muassa kyselee. 

Sisäkuva
Christoffer Strandberg juonsi Putousta kaksi kautta vuosina 2021–2022.

Jäähyväistekstin yhteyteen Christoffer on jakanut julkaisussaan kaksi videota. Ensimmäinen video kuvastaa hänen tunnelmiaan ennen ensimmäistä kautta (2018), ja toinen tunnelmia ensimmäisen juontokauden viimeisen lähetyksen jälkeen (2021).

– Se tuntuu absurdilta ja mahtavalta vihdoinkin sanoa se ääneen! Koska tuolla ulkopuolella kuvataan tällä hetkellä Putous-juttuja. Mä seison nyt vessassa, ja kerään itseäni henkisesti, Christoffer sanoo ensimmäisessä videossaan.

– Odotan tätä kautta niin suurella innolla! Olen lapsesta asti haaveillut, että pääsisi toteuttamaan näitä hahmoja ja sketsejä, mitä mun sisällä on.

Lisäksi julkaisussa on Christofferin kaikki sketsihahmot, Barbi de Voro (2018), Nöpö Felix (2019) ja Salon Seija (2020).

– Kiitos teille, jotka olette katsoneet ja kaikesta rakkaudesta, mitä olette antaneet. Kiitos tuhannesti, over and out! Christoffer päättää toisen videonsa.

Lue myös: Vuosien työttömyys opetti Aku Sipolaa ottamaan rennosti – aiemmin Putous olisi ahdistanut

Vaikka rakastettu juontaja lähtee, Putous jatkuu. 15. kausi alkaa Katsomossa ja MTV3:lla lauantaina 21. tammikuuta 2023 kello 19.30.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
23.11.2022 09:59 | Teksti: Pekka Luokkala | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa