fbq
UutisetAmber Heardin sopimus Aquaman-elokuvassa purettiin: "He eivät halunneet minua mukaan siihen"
Amber Heardin sopimus Aquaman-elokuvassa purettiin: "He eivät halunneet minua mukaan siihen"

Julkisuudessa on huhuttu, että Amber Heardin esittämää Meran pääroolia olisi vähennetty rajusti Aquaman-elokuvan jatko-osassa. Syinä tähän ovat Amberin ja hänen ex-miehensä Johnny Deppin valtaisaa huomiota maailmanlaajuisesti herättänyt oikeudenkäyntijupakka ja sen tuoma negatiivinen julkisuus.

Lue lisää: Tällainen oli Johnny Deppin ja Amber Heardin myrkyllinen rakkaustarina - intohimoinen salasuhde muuttui päihdehöyryiseksi sekoiluksi

Aquaman-jatko-osan naispääosan kohtalosta ei ole annettu virallista tietoa, mutta Amber Heard kommentoi asiaa oikeudenkäynnissä. Hän sanoi, ettei Warner Bros halunnut sisällyttää häntä elokuvaan ja hänen sopimuksensa on purettu. 

– He purkivat sopimukseni, ja olen taistellut pysyäkseni siinä (elokuvassa), Amber totesi Johnny Deppin asianajajan kysyessä häneltä asiasta.

– En tiedä, olenko edes mukana lopullisessa versiossa tai miten paljon olen siinä. Oli vaikeaa pysyä mukana elokuvassa, hän jatkoi.

– He eivät halunneet minua mukaan siihen.

Amberin mukaan viestintä jatko-osasta hänen suuntaansa tyssäsi heti, kun Deppin tiimi oikeudessa oli kutsunut häntä valehtelijaksi. 

Amber näyttelee Meran roolia useissa Warner Brosin ja DC Entertainmentin sarjaelokuvissa. Hän debytoi kyseisenä hahmona Justice League -elokuvassa vuonna 2017. 

Aquaman and the Lost Kingdom julkaistaan 17. maaliskuuta 2023. 

Lue myös: Johnny Deppin ja Amber Heardin törkyinen oikeusjupakka nähdään nyt dokumenttina – sisältää ekslusiivista materiaalia oikeuden asiakirjoista

Lähde: Cosmic Book News

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

20.05.2022 10:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: All Over Press

Seuraa meitä somessa