fbq
UutisetAmber Heardin Aquaman-kohussa uusi käänne – elokuvayhtiö antoi erikoisen selityksen potkuista
Amber Heardin Aquaman-kohussa uusi käänne – elokuvayhtiö antoi erikoisen selityksen potkuista

Ex-miestään Johnny Deppiä vastaan oikeutta valtavan mediamylläkän keskellä käyvän Amber Heardin sopimus Warner Brosin kanssa on purettu, eikä näyttelijä ole enää varma, onko hän mukana Aquaman-jatko-osassa ollenkaan. Ainakin hänen esittämänsä Meran roolin on kerrottu kutistuneen elokuvassa huomattavasti.

Lue myös: Amber Heardin sopimus Aquaman-elokuvassa purettiin: "He eivät halunneet minua mukaan siihen"

Nyt jupakkaa on kommentoinut myös oikeudenkäynnissä todistanut Amberin agentti Jessica Kovacevic, joka kertoi muun muassa omia näkemyksiään siitä, miksi Amberin roolia on pienennetty. 

Hän uskoi pitkään kestäneestä Depp-jupakasta aiheutuneen huonon julkisuuden vaikuttaneen asiaan, mutta paljasti saaneensa Warner Brosilta selityksen, etteivät he olleet tyytyväisiä Amberin ja toisen päätähden Jason Momoan väliseen kemiaan. 

Agentti ihmetteli, miksei mitään ongelmia havaittu ensimmäisen Aquaman-elokuvan aikana, jossa oli niin ikään pääparina Amber Heard ja Jason Momoa. 

Aquaman and the Lost Kingdom on jo kuvattu, ja nyt arvuutellaan, korvataanko Amber Heard kokonaan uudella näyttelijällä. Hänen palkkionsa elokuvasta oli kaksi miljoonaa dollaria. Hän on menettänyt viime aikoina roolinsa myös Amazon-elokuvassa, joka oli tekeillä.

Lue myös: Johnny Deppin ja Amber Heardin törkyinen oikeusjupakka nähdään nyt dokumenttina – sisältää ekslusiivista materiaalia oikeuden asiakirjoista

Lähde: People
 

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!  

23.05.2022 16:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: Warner Bros

Seuraa meitä somessa