fbq
TVYökylässä Maria Veitola: Aake Kallialaa lähestyvät romanttisesti vain miehet: ”Ei saatana!”
Yökylässä Maria Veitola: Aake Kallialaa lähestyvät romanttisesti vain miehet: ”Ei saatana!”

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman seitsemännessä jaksossa vieraillaan näyttelijäkonkari Aake Kallialan mökillä Saimaan rannalla Mikkelissä. Jakso on katsottavissa MTV Katsomossa, ja se esitetään MTV3-kanavalla 16.3.

Jaksossa keskustellaan muun muassa Aaken pitkästä näyttelijän urasta ja pahasta onnettomuudesta, kun hän kaatui laiturilta kivikkoon ja mursi niskansa. Tämän takia Marian vierailukin siirtyi vuodella eteenpäin. 

Maria utelee Aakelta myös tämän romanttisesta elämästä. Aake kertoo, ettei hänellä ole ollut pitkään aikaan sutinaa, eikä hän omien sanojensa mukaan sellaista enää haluakaan elämäänsä. 

Viimeksi hänellä oli pitkä suhde ihmiseen, jonka hän kertoo olleen aluksi ”kesäkissa”.

– Siitä tuli sit kuitenkin talvikissakin. Oltiinhan me jumaliste kymmenen vuotta. Sit rupes olemaan mitta täynnä, ja tiet erosivat. Silloin päätin, että nyt se loppuu, hän viittaa parisuhteisiin. 

Maria kysyy, miksi Aake ei enää halua suhteita.

– Ei jaksa enää sitä peliä, hän perustelee ja toteaa, että ne ovat liian vaikeita. 

Lue myös: Lähes halvaantunut Aake Kalliala toipui työkuntoon: "Lähden kuvauksiin Lappiin"

aake

Aake kertoo, että hänen tyttärensä on ladannut hänen puhelimeensa Tinderin, mutta hän ei aio tehdä sinne itselleen tiliä.

Maria kysyy, ottavatko ihmiset häneen yhteyttä sosiaalisessa mediassa romanttisessa mielessä. 

– Pari jätkää on ollut. Niistä mä oon ollut silleen vähän kiinnostunut. No en ole, nyt mä en oo tosissaan, Aake painottaa.

– Eniten rakkaudentunnustusta on tullut niiltä Reidareilta. Vähän masentavaa. Enks mä nyt aika hetero ole, vai? hän kysyy.

Maria ehdottaa, että jos naiset kyllästyttävät Aakea, eikö hän voisi kokeilla miehiä.

– Ei saatana, Aake puuskahtaa.

Maria kysyy, alkoiko aihe jännittää.

– Ei kun rupesi hirvittämään, Aake vastaa.

Lue myös: Salkkareissa rakastuneiden Kerttu Rissasen, 27, ja Sami Uotilan, 52, suhde aiheutti ihmisissä raivoa: ”Kuohitaan sulta pallit irti”

Yökylässä Maria Veitola torstaisin MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. Jaksot julkaistaan viikon ennakkoon MTV Katsomossa. 
 

09.03.2023 06:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa