fbq
TVVirpi Kätkän toiminta hämmensi Selviytyjissä – avaa nyt syitä yllättävälle käänteelle
Virpi Kätkän toiminta hämmensi Selviytyjissä – avaa nyt syitä yllättävälle käänteelle

Selviytyjät Suomen toisen jakson heimoneuvostossa nähtiin erikoinen tapahtumasarja.

Selviytyjät Suomen 4.9. nähdyssä jaksossa heimoneuvostoon joutui koskemattomuuskisan hävinnyt Timur eli ohjelmassa jo aiemmin mukana olleiden konkareiden joukkue.

Saarella käydyissä keskusteluissa putoajaksi oli juoniteltu niin Karoliina Tuomista, Niko Saarista kuin Joalin Loukamaatakin, joista jokainen sai häätöäänestyksessä ääniä. Dramatiikkaa tilanteeseen toi Karoliinan koskemattomuusamuletti, jonka hän käytti omaksi hyväkseen. Kisasta putosi lopulta Joalin, joka järkyttyi käänteestä pahemman kerran.

Lue myös: Järkytys heimoneuvostossa! Ennakkosuosikki putoaa Selviytyjistä jo alkumetreillä – pillahtaa itkuun

Virpi Kätkän nimeä äänestyslapuissa ei näkynyt, eikä hän ollut missään vaiheessa putoamisuhan alla. Siitä huolimatta hän päätti käyttää kohtalon noppansa, jossa hän olisi voinut saada koskemattomuuden. Hän tosin heitti nopasta mustan puolen, joten koskemattomuutta ei herunut, ja samalla hänen jättämänsä ääni mitätöitiin.

Jakson tv-esityksen jälkeen Virpi selitti yllättävää toimintaansa Intagram-tilillään. 

– Ohjelmasta ei selvinnyt, että minun mittapuullani äänestys poislähtijästä meni liian totiseksi. Joten luovuin äänioikeudestani ja heitin kohtalon noppaa, vaikka tiesin, etten saa yhtään ääntä. Vaikka olin liitossa Wallun, Markuksen, Helmerin ja Joalinin kanssa, niin Joalin olisi ollut heimojen yhdistyessä liitossa muiden nuorten kanssa. Meidän liiton vastapuolen jollakin pelaajalla olisi amuletti. Olisi ollut vaarallista äänestää myöskin amuletin omistajaa. Seuraavassa äänestyksessä olisi itse maalitauluna, hän taustoittaa.

Virpi myös kertoo olleensa ohjelman kuvauksissa flunssassa ja kokeneensa sairastamisen viidakossa hyvin raskaaksi.

Selviytyjät Suomi Nelosella ja Ruudussa sunnuntaisin. 

 

05.09.2022 10:45 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: Lars Johnson/Nelonen

Seuraa meitä somessa