fbq
TVVirpi Kätkän teatteriesitys meni läpi Selviytyjissä – kisojen ylivoimainen konkari savustettiin ulos
Virpi Kätkän teatteriesitys meni läpi Selviytyjissä – kisojen ylivoimainen konkari savustettiin ulos

Selviytyjät Suomesta äänestettiin 20.11. jaksossa pois kova kilpailija. Hän jäi pelissä viidenneksi. Heimoneuvostoa edelsi taitava sumutus.

Selviytyjät Suomen jaksossa kilpailusta pois äänestettiin Big Brotheristakin tuttu Helmeri Pirinen. Helmerille Tiomanin heimoneuvoston päätös tuli yllätyksenä. Hän sai kolme ääntä, jotka tulivat ex-jääkiekkoilija Sami Heleniukselta, Salatut elämät -sarjasta tutulta Julia Korpiselta sekä laulaja Virpi Kätkältä.

Helmeri ja juontaja Tommi Manninen äänestivät Virpiä, ja he uskoivat myös kaikkien muiden tekevän niin. Virpi esitti leirissä ennen heimoneuvostoa, että olisi ollut alakuloinen. Tämä sai Helmerin ja Tommin uskomaan, että Virpi tietää itsekin lähtevänsä kisasta, vaikka jaksossa nähtiinkin heidän epäilevän asian laitaa.

- Vedätetäänköhän meitä, he pohtivat ennen heimoneuvostoa.

Virpillä oli kuin olikin liitto Julian ja Samin kanssa. Kolmikko oli sopinut äänestävänsä Helmerin ulos.

Lue myös: Selviytyjät Suomi: Miehet jättävät kohtalokkaasti naiset kahden kesken – Julia esittää Virpille mullistavan ehdotuksen

Helmeri Pirinen
Helmeri pärjäsi hyvin erilaisissa kisoissa.

Lue myös: Heimon johtohahmo äänestettiin ulos Selviytyjistä – luuli loppuun asti hallitsevansa peliä 

Selviytyjiin toistamiseen osallistunut Helmeri pärjäsi loistavasti palkinto- ja koskemattomuuskilpailuissa. Tässä jaksossa hän ei kuitenkaan voittanut koskemattomuutta, vaan sen vei itselleen Julia.

- Uskomaton kisa takana. Hyvin pelattu. Nyt oli mahdollisuus äänestää mut pois, ja käytitte sen. Tsemppiä loppurutistukseen, hän toivotti muille pudottuaan.

- Onhan tämä iso shokki ja pettymys, että tässä vaiheessa jouduin lähtemään pelistä. Erityisesti Samin ääni yllätti, mutta hyvä peliliike, hän sanoi loppuhaastattelussaan.

Lue myös: Selviytyjät Suomi: Kilpailijat saavat kirjeet kotoa – ex-jääkiekkotappelija Sami Helenius murtuu täysin

Virpi Kätkä
Virpi ei ole pärjännyt kilpailuissa samalla tavalla kuin Helmeri, mutta hän onnistui roolisuorituksessaan leirissä juuri kriittisellä hetkellä.

Selviytyjät Suomi sunnuntaisin Nelosella ja Ruudussa.

20.11.2022 21:00 | Teksti: Miikka Ylä-Jussila | Kuvat: Nelonen

Seuraa meitä somessa