fbq
TVVauvakuume puhuttaa Vain elämää -pöydässä - Erika Vikman avautuu peloistaan: "Tuleekohan musta koskaan perheellistä"
Vauvakuume puhuttaa Vain elämää -pöydässä - Erika Vikman avautuu peloistaan: "Tuleekohan musta koskaan perheellistä"

Vain elämää -ohjelmassa taustoitetaan Erika Vikmanin, 29, matkaa eturivin artistiksi. Yhteisen pöydän ääressä laulaja Yona kehuu Erikaa tämän äidillisistä ja huolehtivaisista piirteistä.

- Oi ihana, tosi kiva kuulla. Olen vähän ollut huolissani missä äidinvaistoni on, kun ei ole tullut hirveästi mitään vauvakuumeita vielä. Olen vähän pelännyt, että tuleekohan musta koskaan perheellistä. Mutta kyllä mä uskon, Erika kertoo ohjelmassa.

Meiju Suvas jakaa vertaistukea Erikalle.

- Mulla alkoi vauvakuume vasta nelikymppisenä. Sitä ennen ei tullut mieleenkään. Mä ajattelin, että en lasta tee koskaan, kahden lapsen äiti Meiju sanoo.

Erika VIkman
Erika Vikman emännöi Vain elämää -ohjelmaa tällä viikolla.

Myös Redrama eli Lasse Mellberg osallistuu keskusteluun toteamalla, että hän on 44-vuotias eikä hänellä ole lapsia. Lasse on saanut kosketusta lapsitouhuihin veljenpoikiensa kautta.

Yhden lapsen isä Pete Parkkonen utelee ohjelmassa Erikalta tarkemmin tämän suhtautumisesta perheellistymiseen.

- Olen kokenut tosi kaukaiseksi ain. Ei ole koskaan tuntunut... ehkä nyt kun sain pienen kummipojan ja se on vauva, alkoi herätä sellaiset äidilliset tunteet, Erika täsmentää.

Kahdesti naimisissa ollut Yona linjaa, ettei hänelle ole herännyt koskaan biologista tarvetta lapsen saamiseen. Yona toteaa, että läheisten lapset ovat kuitenkin hänelle tärkeitä. Hänellä on 3 kummilasta ja lähemmäs kymmenen sisarusten lasta. 

Vain elämää Nelosella perjantaisin klo 20.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
23.09.2022 07:15 | Teksti: Tanja Korpela | Kuvat: Petri Aho / Nelonen

Seuraa meitä somessa