fbq
TVUusi Ensitreffit alttarilla -asiantuntija Tapani Alanen on ollut kumppaninsa kanssa yhdessä 25 vuotta: "Ei tarvitse olla isoa kynnystä hakea apua parisuhteeseen"
Uusi Ensitreffit alttarilla -asiantuntija Tapani Alanen on ollut kumppaninsa kanssa yhdessä 25 vuotta: "Ei tarvitse olla isoa kynnystä hakea apua parisuhteeseen"

MTV3-kanavan Ensitreffit alttarilla palaa televisioon 30.8. alkaen. Reality-sarjassa rohkeat sinkut astelevat alttarille tuntemattoman kanssa ja kokeilevat, olisiko heistä elämänmittaiseen parisuhteeseen. Heidän tukenaan matkalla on tutut asiantuntijat pastori Kari Kanala ja ratkaisukeskeinen terapeutti Hanna Myllymaa. Uutena asiantuntijana nähdään erityistason seksuaaliterapeutti Tapani Alanen

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta nähdään täysin uusi versio – pariskunnat asuvat nyt samassa talossa

Ensimmäistä kertaa ohjelmassa mukana oleva Tapani työskentelee seksuaaliterapeuttina, pariterapeuttina sekä seksuaalineuvojana. Iloinen ja kannustava Tapani haluaa auttaa ihmisiä elämän vaikeissa tilanteissa sekä etsimään tuoreita näkökulmia ja vaihtoehtoisia toimintatapoja erilaisissa ongelmatilanteissa. Terapeuttina Tapania kiinnostaa ihmismielen moninaisuus ja erilaisuus. Jokainen ihminen, pari ja perhe missä seksuaalisuuden kirjossa tahansa on oma arvokas, uniikki kokonaisuutensa.

T
Ensitreffit alttarilla -ohjelmanasiantuntijoina nähdään tutut Hanna Myllymaa ja Kari Kanala. Uutena kasvona mukana on Tapani Alanen. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Tapania kiehtoo se, kuinka se auttaa ohjelmassa esiintyvien parien lisäksi myös katsojia.

– Tämä on ihana ohjelma, joka kannustaa puhumaan asioista ja ongelmista. Omalla työskentelylläni haluan viestittää, että ongelmat ja pulmat ovat usein ratkaistavissa ja korjattavissa eikä tarvitse olla isoa kynnystä hakea apua parisuhteeseen, Tapani kertoo. 

Tapani näkee roolinsa ohjelmassa selkeänä: parien luotettavana tukipilarina ja auttajana rakkauden ainutlaatuisessa matkassa.

–  Olen pareja varten kaikissa tilanteissa ja valmis antamaan kaiken sen osaamisen ja taidon, ilon ja innostuksen, mitä minulla on. Älä pelkää tunteita. Ota ne vastaan, ole oma itsesi, heittäydy ja iloitse. Suuri seikkailu odottaa. Uskokaa ihmeeseen, hän suosittelee.

Vantaalla asuva Tapani on pitänyt yhtä kumppaninsa kanssa yli 25 vuotta. Töidensä ohella Tapani opiskelee psykoterapeutiksi ja tykkää käydä vapaa-ajallaan lenkillä ja uimassa.

Ensitreffit alttarilla maksutta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti 30.8. klo 21 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

(Vaihdettu otsikosta sana vaimo kumppaniksi  2.8. klo 8.55.)
 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
01.08.2022 10:15 | Teksti: Katson toimitus | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa