fbq
TVTässä ovat uudet Sohvaperunat – mukana myös Jarnon miesystävä
Tässä ovat uudet Sohvaperunat – mukana myös Jarnon miesystävä

Sohvaperunoiden 15. kausi alkaa TV2:lla ja Yle Areenassa perjantaina 10. helmikuuta.

Seitsemällä parhaan viihdeohjelman Kultaisella Venlalla palkitussa ohjelmassa on mukana neljä uutta kokoonpanoa.

Lue myös: Näkökulma: Tämän palkitun viihdeohjelman idea on aivan älytön, mutta silti siitä on tullut ilmiö

Terttu ja Jaakko, Vieremä

Terttu ja Jaakko ovat aviopari, joiden harrastuksiin kuuluu niin ulkoilu, pihatöiden tekeminen kuin televisionkin katsominen. Terttu kommentoi ohjelmia niin kovaäänisesti, että Jaakko tippuu usein pois juonikuviosta. Pohjoissavolainen aviopari tuo mukanaan sitä ”oekeeta savonkiälen viäntöö”.

Sisäkuva

 

Heli ja Ulla, Kemi

Heli ja Ulla ovat ystävykset, jotka työskentelevät kieltenopettajina samassa koulussa. Heidän intohimonaan on teatteri, ja yhteiseen tekemiseen kuuluukin teatteri- ja shoppailureissut. Television ääressä kaksikko ei hiljene, eikä nauruiltakaan vältytä.

Sisäkuva

Jarno ja Henrik, Turku

Aiemmilta kausilta tutun Jarnon seuraksi tulee hänen avopuolisonsa Henrik. Sympaattinen pariskunta on ollut yhdessä kahden vuoden ajan. Sohvalla katsotaan televisiota laidasta laitaan. Ohjelmia kommentoidessa ollaan usein eri mieltäkin, mutta lempeästi.

Sisäkuva


Melike ja Melise, Vantaa

Melike on myös tuttu kasvo aiemmilta kausilta. Nyt hänen viereensä istuu pikkusisko Melise. Siskokset harrastavat ratsastusta ja hevoset ovat olleet molemmille tärkeitä pienestä pitäen. He ovat läheisiä keskenään ja voivat sanoa toisilleen, mitä haluavat. Tällä sohvalla ei ole hiljaista, sillä nauru raikaa ja energiaa riittää.

Sisäkuva

 

Uusien kokoonpanojen lisäksi Sohvaperunoissa nähdään paljon vanhoja tuttuja. Pääkaupunkiseudulta sohville istahtavat Jarno ja Perttu, Hamza ja Isabella, Iris ja Monna, Marjo ja Sari, Tom ja Robert sekä Sanna ja Pinja. Riihimäeltä mukana jatkavat Jani ja Simo ja Keravalta Helmi ja Tuomo.

Tampereella tv-tarjontaa ruotivat Raija ja Jukka sekä Katja ja Santeri. Oulua edustavat Kaarina ja Sinikka sekä Jani, Linda, Samuel ja Daniel. Kajaanista mukana ovat Kati ja Mari ja Rovaniemeltä Soile ja Jorma.

Turkulaisia Sohvaperunoita Jarnon ja Henrikin lisäksi ovat Laura, Ville ja Aamos. Sarjassa jatkavat myös Lohjalta Eila ja Minna, Parolasta Mici ja Maicci. Hämeenlinnasta jatkavat Juha ja Markus, Paimiosta Sami ja Werner sekä Nousiaisista Tanja ja Sannis.

Sohvaperunoiden 15. kausi TV2:lla ja Yle Areenassa 10. helmikuuta alkaen kello 21. Edelliskauden Best of -jakso 3.2. 

Lue myös: Tässä ovat uuden kauden Sohvaperunat – uusi pariskunta tapasi toisensa Sohviksia katsellessa

Juttua korjattu 27.1. kello 14.09. Sohvaperunoista alkaa 15. kausi, ei 12, kuten jutun lopussa aiemmin ilmoitettiin.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
27.01.2023 12:47 | Teksti: Pekka Luokkala | Kuvat: Yle, Pyry Pietiläinen

Seuraa meitä somessa