fbq
TVTässä ovat Big Brother Suomen uudet juontajat!
Tässä ovat Big Brother Suomen uudet juontajat!

Ohjelmaa juontavat jatkossa Temptation Island Suomesta tuttu grillimestari Sami Kuronen sekä Suomipopin Aamulypsystä tutut Anni Hautala ja Janni Hussi.

Kimmo Vehviläinen, Alma Hätönen ja Elina Kottonen eivät siis jatka enää Big Brotherin juontajana.

Lue myös: Big Brother palaa uudistuneena – haku uudelle kaudelle käynnissä

Nelosen tiedotteessa kerrotaan, että Sami ja Janni juontavat vuoropäivin Big Brotherin suoria koostelähetyksiä. Niissä käydään läpi talon edellispäivän kiinnostavimmat tapahtumat ja keskustellaan käänteistä vaihtuvien vierailijoiden sekä vakiovieraiden kanssa. Suorat koostelähetykset nähdään päivittäin Nelosella ja Ruudussa.

– On mielettömän hienoa päästä mukaan BB-tiimiin! Odotan innolla uuden kauden uusia tuulia. Toivon näkeväni luovia ratkaisuja ja häkellyttäviä peliliikkeitä kilpailijoilta. Mahtavaa päästä tekemään tätä juuri Annin ja Samin kanssa! Janni iloitsee tiedotteessa.

– Mua on aina kiinnostanut ihmismieli ja miten se toimii erilaisissa tilanteissa. Big Brother on siihen erinomainen testi. Kun kuulin tulevista uudistuksista ja tiimistä, jolla uutta kautta lähdetään juontamaan, ei vastausta tarvinnut miettiä hetkeäkään. En ole odottanut syksyä koskaan näin innolla, Sami puolestaan hehkuttaa.

Lue myös: Big Brother -tähti Ella Toivainen avautuu nenäleikkauksestaan: ”Mietin bussissa, mihin voin mennä istumaan”

Anni luotsaa sunnuntaisin Nelosella ja Ruudussa nähtävän suoran häätölähetyksen, jossa yksi tai useampi asukas saa lähtöpassit talosta.

– Isoveli on kertonut mulle jo vähän käänteitä, joita kaudelle on luvassa, ja täytyy sanoa, että odotan todella innoissani ja jännityksellä tulevaa! Tulossa on huippu syksy, Anni vihjaa.

Suuria muutoksia

Nelosen mukaan tulevalla kaudella koetaan suuria muutoksia Big Brotherissa. Yksi merkittävimmistä uudistuksista on se, että Isoveli on päättänyt sallia taktikoinnin ja pelaamisen.

Perinteisesti Big Brotherissa kaikenlainen vehkeily ja nimeämisistä puhuminen on ollut kiellettyä, mutta tulevana syksynä 12 viikon pudotuspeli vaatii asukkailta taitavaa pelisilmää ja rohkeutta tehdä erilaisia peliliikkeitä. 

Big Brother Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa 4. päivä syyskuuta.

Big brother Suomi

17.06.2022 09:19 | Teksti: Monica Ollas | Kuvat: Nelonen

Seuraa meitä somessa