fbq
TVSiskonpeti-naisilta uusi komediasarja – mukana myös Miitta Sorvali
Siskonpeti-naisilta uusi komediasarja – mukana myös Miitta Sorvali

Siskonpedistä tuttu nelikko Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Sanna Stellan ja Krisse Salminen palaavat yhteen aivan uudessa komediasarjassa Rakkaat lapset, jossa omintakeiset siskokset kokoontuvat lapsuudenkartanoonsa vahtimaan villiintynyttä, aivoinfarktista toipuvaa äitiään ja samalla käsittelemään elämänkriisejään. Äidin roolissa nähdään Miitta Sorvali, ja mukana on myös Joonas Nordman.

24.11. Ylellä alkavan kahdeksanosaisen sarjan on ohjannut Anna Dahlman, ja sen käsikirjoittajina toimivat Anna Dahlman, Niina Lahtinen sekä Anna Brotkin.

Rakkaat lapset on fiktiosarja, komedia sisarussuhteista, äitisuhteesta, ihmisen pikkumaisuudesta ja siitä vereslihaisesta suhteesta, joka voi olla vain perheenjäsenten välillä; kun joku on samaan aikaan kaikkein rakkain ja kaikkein raivostuttavin. 

Siskokset joutuvat olosuhteiden pakosta palaamaan vuosien jälkeen lapsuudenkotiinsa, kuuluisan lastenkirjailijaäitinsä Regina Vallaksen tummanpuhuvaan kartanoon tämän saatua lievän aivoinfarktin. Tilannetta ei helpota se, että kohtauksen myötä Regina on valmis hylkäämään menestyneen lastenkirjasarjansa ja aloittamaan aivan uuden, rehellisen sukupolviromaanin, joka ei perhettä säästelisi.

Äitinsä dominoivan katseen alla siskokset saavat heti alkuun riidan aikaiseksi siitä, kuka jää vahtimaan sairastunutta äitiä. Kenen elämä on helpointa laittaa odottamaan? Kenellä on tärkein työ? Entä muu elämä? Kuka kestää äitiä yhtä päivää pidempään? Reginan huvilassa edelleen asuvan, nuorimman veljen Edvinin (Joonas Nordman) varaan ei voi valitettavasti laskea mitään. Lopulta siskosten lyhyeksi ajateltu visiitti venähtääkin vähän pidemmäksi.

Lue myös: Pitkällä sairauslomalla ollut Antti J. Jokinen palaa ohjaajaksi – tämä on hänen seuraava projektinsa

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

15.06.2022 15:45 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: Yle

Seuraa meitä somessa