fbq
TVSeksityötä tekevä BB-Sofia ammatistaan: "Mietin joskus, että miksi mä teen tätä ilmaiseksi"
Seksityötä tekevä BB-Sofia ammatistaan: "Mietin joskus, että miksi mä teen tätä ilmaiseksi"

Ison-Britannian Manchesterissa asuva Sofia, 27, kokee vahvuutensa Big Brother-talossa olevan, että hänessä on monia puolia, joista ihmiset voivat saada samaistumispintaa. 

Lue myös: Niko Saarinen vietti romanttisen yön miehen kanssa autossa – kertoo tv:ssä absurdista tilanteesta: jäi autoon jumiin

Sofia on asunut kahdeksan vuotta Briteissä, ja suorittanut siellä vaatealan maisterintutkinnon. Tällä hetkellä hän toimii yrittäjänä seksityön ja sosiaalisen median parissa. 

- Mä olen tehnyt seksityötä laidasta laitaan, kuten puhelinsoittoja, lähettänyt tekstiviestejä, lähettänyt kuvia rahasta ja myynyt mun sukkia. Ja sitten sitä ihan perinteistä, Sofia kuvailee seksityötaustaansa. 

Varsinaista seksiä Sofia ei enää myy, sillä alkuhuuman jälkeen se ei tuntunut hänelle enää oikealta.

- Naisia ja varsinkin transnaisia seksualisoidaan niin paljon ja käytetään seksileluina. On niin kuin haluttu kokeilla. Mietin joskus, että miksi mä teen tätä ilmaiseksi, transtaustainen Sofia kertoo pohdinnoistaan työn aloittamisen takana. 

Lue myös: Ensitreffit-Oton lapsi tapaa häissä uuden äitipuolensa – tällainen on ensikohtaaminen

BB-Sofia
Sofia harrastaa aktiivisesti myös hyväntekeväisyyttä. 

Big Brotheriin Sofia ei osallistunut sen takia, että voisi aktiivisesti ajaa transihmisten oikeuksia, mutta uskoo esillä olemisen auttavan asiaa automaattisesti. 

Sofia on puhunut trans-asioista aktiivisesti muun muassa YouTube-kanavallaan, joten hänellä ei omien sanojensa mukaan ole asiasta enää uutta sanottavaa. 

- En mä ole menossa sinne mieltäni osoittamaan. 

Lue myös: Aki Palsanmäki paljastaa tinkaamisen nyrkkisäännöt: ”Ei ole yhtään kodinkonetta meille ostettu, ettei olisi hinta pudonnut”

"Suomalaiset miehet ei iske muhun."

Sinkkuna viihtyvä Sofia kertoo, että hänellä ei ole aikaa poikaystäville, mutta ei myöskään estele, jos oikea henkilö astelee hänen elämäänsä.

BB-talosta hän ei kuitenkaan usko rakkauden löytyvän.

- Suomalaiset miehet ei yleensä iske muhun. Mutta never say never

Sofian mielestä BB-romanssi voisi myös olla ohjelman voiton tiellä.

- Katsojaa ei kiinnosta, jos siellä alkaa kiehnäämään jonkun kanssa. Ei ne ikinä voita, jotka on siellä jossain parisuhteessa. Ja mä haluan mennä voittamaan, päättäväinen Sofia sanoo. 
 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
04.09.2022 22:06 | Teksti: Anni Niittylahti | Kuvat: Nelonen

Seuraa meitä somessa