fbq
TVSanna Stellan palasi yhteen Siskonpeti-ryhmän kanssa: ”Kälätyksestä ei ollut tulla loppua”
Sanna Stellan palasi yhteen Siskonpeti-ryhmän kanssa: ”Kälätyksestä ei ollut tulla loppua”

TV1:ssä 24. marraskuuta alkavassa Rakkaat lapset -sarjassa näyttelevät Siskonpeti-sarjasta tutut Sanna Stellan, Niina Lahtinen, Pirjo Heikkilä ja Krisse Salminen. Näyttelijöiden jälleennäkeminen töiden merkeissä oli Stellanin mukaan täynnä suurta tunnetta.

– Me olimme yksinkertaisesti vain niin onnellisia! Takana olivat kaikki koronan aiheuttamat poikkeusajat, emmekä muutenkaan olleet oikein nähneet pitkään aikaan, Stellan muistelee.

– Ensimmäiset päivät olimme kuin vastarakastuneita. Muistan, kun teimme yhtä saunakohtausta, eikä puheesta ja kälätyksestä ollut tulla loppua. Ohjaajan ja kuvaajien piti sanoa, että ”nyt stop keskustelulle, meidän pitää jatkaa näitä hommia”, Stellan nauraa.

Lue myös: Miitta Sorvali ei koskaan katso omia töitään: ”Minun on helpompi elää niin”

Näyttelijänelikko esittää Rakkaat lapset -sarjassa siskoksia, joiden arki mullistuu Regina-äidin (Miitta Sorvali) saaman sairauskohtauksen ja radikaalin elämänmuutoksen vuoksi.

– Jotta katsojille ei tulisi pettymyksiä, niin sanottakoon heti, että tällä kertaa ei ole luvassa sketsejä, Stellan alleviivaa sarjan jatkuvajuonista formaattia.

– Ehkä juuri jatkuvajuonisuuden vuoksi juttelimme tällä kertaa enemmän sarjan sisällöistä ja puhuimme esimerkiksi yleisellä tasolla perheiden dynamiikasta, sisarusten välisistä suhteista ja tunteiden näyttämisen tärkeydestä, Stellan kertoo.

Rakkaat lapset alkaa TV1:ssä torstaina 24. marraskuuta kello 20.00. Sarja tulee samana päivänä kokonaisuudessaan Areenaan.

Rakkaat lapset

10.11.2022 10:15 | Teksti: Toni Keränen | Kuvat: Timo Korhonen, Yellow Film & TV

Seuraa meitä somessa