fbq
TVSalkkareiden viikon juonipaljastukset: Nuorten ajojahti huipentuu ja Karin ja Sallan asunnossa kummittelee – Cindy tekee ison päätöksen
Salkkareiden viikon juonipaljastukset: Nuorten ajojahti huipentuu ja Karin ja Sallan asunnossa kummittelee – Cindy tekee ison päätöksen

Linda ja Lasse uskovat Joannan lähteneen Lyonista, mutta tosiasiassa hän onkin peitetehtävissä Helsingissä. Poliisipomo Rajala määrää Joannan varjostamaan Lindaa, joka puolestaan on aikeissa tuhota Matti Virtasen murhaa koskevat todisteet. 

Lue myös: Salattujen elämien Teemu Lehtilälle tulvi vihapostia – yllättävä käänne antoi yleisölle uuden kohteen

Kari ja Salla muuttavat uuteen kotiinsa. Salla säikähtää, kun heidän hääkuvansa putoaa seinältä yhtäkkiä. Hän päättelee, että talossa kummittelee. Naapuritkin vaikuttavat oudoilta.

Cindyllä on kiire muotihommien ja majatalon kanssa. Hän päättää lähteä Kaliforniaan hiomaan muotiluonnoksiaan. Sampoa harmittaa.

Lue myös: Salkkarit-näyttelijä Tuija Piepposella, 74, on kiehtova sivubisnes: ”Puhun puoliruokottomia ja mummot tykkäävät”

Linda huomaa, että häntä seurataan, joten he siirtyvät suunnitelmaan B. Murhatutkintaa piileskelevistä nuorista huolestunut Lasse hiippailee viemään nuorille väärennetyt passit. He uskovat astuvansa vapauteen, mutta ulkona heitä odottaakin järkytys.

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

Salatut elämät mtv-palvelussa ja maanantaista perjantaihin klo 19.30 MTV3-kanavalla. 

23.05.2022 08:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa