fbq
TVOlisitko arvannut? Tämä kaksikko pääsi Diili-finaaliin!
Olisitko arvannut? Tämä kaksikko pääsi Diili-finaaliin!

Jaajo Linnonmaan luotsaaman Diilin yhdeksännessä jaksossa 2.6. selviävät finalistit. Juttu sisältää paljastuksia jaksosta! Jakso on jo katsottavissa Ruudussa.

Semifaaliin viiden parhaan joukkoon ovat tähän asti selviytyneet Dora, SirlyClarissa, Mikko ja Henri.

Viisikko pääsee jaksossa esittelemään omat bisnesideansa yritysammattilaisille Janne MiikkulaiselleSaga Forssille ja Janne Jormalaiselle.

Lue myös: Näin Jaajo Linnonmaa reagoi Diili-kilpailijoiden rötöstaustoihin

diili
Janne Jormalainen, Saga Forss ja Janne Miikkulainen kuuntelivat kilpailijoiden bisnesideoita ja antoivat vinkkejä semifinalisteille.

Lopulta kilpailijat marssivat Jaajon eteen kuulemaan tuomion. Ketkä kaksi valitaan finaaliin? Ja onko valintaperusteina henkilö vai liikeidea?

- Meidän on pakko mennä yrittäjä edellä, koska tilanne on sellainen, että ideat ovat raakileita, Jaajo pohtii neuvonantajiensa kanssa kuultuaan kilpailijoiden liikeideat.

Doran bisnesideana on luoda sovellus hääjärjestelyiden hoitamiseen, Henrin ideana tarjota apua yritysten vientiongelmiin, Sirlyn ideana on luoda uudistunut autokauppa, Clarissa haluaa panostaa lemmikkien asioiden hoitamiseen yhdellä alustalla, ja Mikon idea liittyy kotimaan matkailuun.

Lue myös: Diili-putoajalle jäätävää palautetta: ”Asiatonta kielenkäyttöä asiakkaiden läsnä ollessa”

diili

Jaajo vaikuttaa myös kuulevansa ensimmäistä kertaa ohjelman aikana kilpailijoiden taustat ja ammatit.

Jakson lopussa Jaajo antaa potkut Sirlylle, Doralle ja Henrille, joten finaaliin pääsevät PR- ja vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntija Clarissa Hedman, 31, sekä tapahtuma-alan yrittäjä Mikko Vehmas, 43. Jaajo kehottaa molempia hiomaan liikeideaansa vielä ennen finaalia.

Tällä kaudella jaossa ei ole valmista työpaikkaa, vaan kauden voittaja saa omalle yritysidealleen 20 000 euron starttirahan ja mahdollisuuden saada Jaajo yhtiökumppanikseen.

Jaajon rinnalla johtoryhmässä istuvat tuttuun tapaan yrittäjä ja enkelisijoittaja Noora Fagerström sekä brändistrategi, luova johtaja ja Macwellin toinen perustaja Toni Lähde.

Diili torstaisin kello 20.00 Nelosella. Katsottavissa myös Ruudussa.

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

Diili Clarissa Hedman
Clarissa Hedman on toinen finalisti Diili-kaudella 2022.
Diili Mikko Vehmas
Myös Mikko Vehmas ylsi finaaliin.
Artikkeliin liittyvät aiheet:
02.06.2022 08:19 | Teksti: Milla Leinonen | Kuvat: Nelonen

Seuraa meitä somessa