fbq
TVOho! Benjamin Peltosen poikaystävä kilpailee uudella MasterChef-kaudella
Oho! Benjamin Peltosen poikaystävä kilpailee uudella MasterChef-kaudella

Tulevalla MasterChef Suomi -ohjelman kaudella nähdään yllätyskasvo, sillä poptähti ja TTK-voittaja Benjamin Peltosen, 25, poikaystävä Joni, 24, on yksi kymmenestä kilpailijasta, jotka lähtevät taistelemaan keittiön mestaruudesta.

MTV3:n tiedotteessa Jonia kuvaillaan uteliaaksi ja kokeilunhaluiseksi kotikokiksi, joka ei pelkää kokeilla uusia reseptejä saati raaka-aineita.

- Hän skeittaa, musisoi, tekee mallin töitä sekä pyrkii näyttelijäksi ja hänen monipuolisuutensa näkyy myös keittiön puolella. Annosten visuaalisuus ja pleittaus ovat Jonille erityisen tärkeitä ruuanlaitossa. Hän käy mielellään ravintoloissa ja siirtää usein ravintolakokemuksia omaan kokkailuunsa toisintamalla maistamiaan annoksia kotikeittiössä.

Jonin kipinä ruuanlaittoon syttyi hänen vierailtuaan muutamia vuosia sitten Turussa ravintola Kaskiksessa. Erik Mansikan ja Simo Raision pyörittämä fine dining -ravintola on ensimmäinen ravintola Suomessa Helsingin ulkopuolella, jolle on myönnetty Michelin-tähti.

- Se sai hänet ymmärtämään, että arkiseksi mielletystä ja jopa kodin takapihalla kasvatettavista raaka-aineista voi luoda tasokkaita ja uskomattoman herkullisia annoksia. Hän haaveilee omasta brunssiravintolasta Helsingissä, sillä hyvät brunssipaikat puuttuvat Jonin mukaan kaupungin tarjonnasta. Joni nauttii kilpailemisesta ja ruuanaitto on hänen suuri intohimonsa, joten kun nämä kaksi asiaa yhdistetään, se on Jonin mielestä täydellinen kombo. 

Lue myös: Benjamin Peltonen huomasi kaapista tultuaan muutoksen: ”Ihmiset ottavat minut vastaan ihan eri tavalla”

Joni
Benjamin saa nauttia herkullisista ruuista, sillä Joni on innokas kotikokki.

Benjamin on aiemmin kertonut avoimesti seurustelevansa, mutta on pitänyt kultansa piilossa jukisuudelta aina uudenvuodenaattoon saakka. Tuolloin poptähti julkaisi ensimmäiset yhteiskuvat Jonin kanssa sosiaalisessa mediassa. Onnesta hehkuva Benjamin kutsui kuvatekstissä poikaystäväänsä elämänsä rakkaudeksi.

Lue myös: Benjamin Peltonen löysi TTK-opettajastaan Saana Akiolasta sielunkumppanin: ”Tässä on mun kadonnut siskoni”

Muut kaudella nähtävät kilpailijat ovat 42-vuotias kuvataideopettaja Kristiina, 40-vuotias liikuntakeskusyrittäjä ja ravintoloitsija Saija, 30-vuotias tuotepäällikkö Pietari, 22-vuotias myyjä Oscar, 30-vuotias kotitalousopettaja Niklas, 30-vuotias säveltäjä ja musiikkituottaja Matias, 27-vuotias apulaismyymäläpäällikkö Heini, 64-vuotias diplomi-insinööri Timo sekä 52-vuotias asiakasneuvoja Katja.

MasterChef Suomi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaina 7.2. klo 20.

Lue myös: Sanna Marin onnitteli Benjamin Peltosta TTK-voitosta - katso kuvat

Artikkeliin liittyvät aiheet:
09.01.2023 15:46 | Teksti: Iida Elstelä | Kuvat: MTV3, Instagram ja Allerin arkisto

Seuraa meitä somessa