fbq
TVMeiju Suvas koki tajunnanräjäyttäviä hetkiä Vain elämää -kuvauksissa: ”Luulin näkeväni näkyjä!”
Meiju Suvas koki tajunnanräjäyttäviä hetkiä Vain elämää -kuvauksissa: ”Luulin näkeväni näkyjä!”

Vain elämää -kausi on loppusuoralla, ja vielä nähdään muutamia erikoisjaksoja. Syksyn rupeama päättyy joulujaksoon perjantaina 16.12.

Meiju Suvas muistelee kesän varsinaisen kauden ja syksyn spesiaalijaksojen kuvauksia hyvin merkittävinä tapahtumina elämässään.

– Tuntuu, että se oli kaikille meille kauden artisteille ikään kuin uudelleensyntymän aikaa. Sellainen jännä juttu siinä kaikessa oli, jota on vaikea edes kunnolla selittää. Ajattelin ennakkoon, että tunnen itseni aika hyvin, mutta kuvauksissa löysin myös uusia puolia itsestäni, Suvas kertoo.

– Toisaalta se oli myös niin hektistä, että siellä alkoi arvostaa myös pieniäkin hetkiä, kun sai olla aivan yksin. Kaikki oli niin loppuun asti aikataulutettua läpi päivien, että omasta rauhasta todella nautti. Olen aina viihtynyt itsekseni, mutta nyt pidän siitä vieläkin enemmän, Suvas nauraa.

Lue myös: Meiju Suvas aavisti Erika Vikmanin ja Jyrki 69:n suhteen Vain elämää -kuvauksissa: ”Miten teillä on noi energiat?”

Suvas kertoo, että koko kausi oli täynnä niin tajunnanräjäyttäviä tapahtumia, että on jopa vaikea nostaa mitään yksittäistä kohokohtaa esille.

– Mutta kyllähän, herra jumala, Herreys-yhtyeen vierailu oli sellainen täräys, että luulin näkeväni näkyjä, Suvas viittaa Tommi Läntisen järjestämän yllätykseen marraskuun alussa nähdyssä jaksossa.

– En meinaa vieläkään uskoa sitä todeksi, että Herreysin pojat esittivät muutaman metrin päässä Diggi Loo – Diggi Ley! -klassikoa. Siellä Satulinnan kuvauksissa oli kyllä kaikki mahdollista, Suvas päivittelee vielä monta kuukautta kuvausten jälkeen.

Vain elämää Nelosella perjantaisin kello 20.00.

Vain elämää Meiju Suvas Herreys
Meiju Suvaus, Tommi Läntinen ja Herreys-yhtye

 

26.11.2022 15:15 | Teksti: Toni Keränen | Kuvat: Nelonen

Seuraa meitä somessa