fbq
TVKohukaunotar Alisa Ranta-Aho yllättää – rooli Salatut elämät -sarjassa
Kohukaunotar Alisa Ranta-Aho yllättää – rooli Salatut elämät -sarjassa

Tiistain 18.10. jaksossa päänsä satuttanut Ismo Laitela murehtii sitä, ettei hänellä ole tuuraajaa huolehtimaan Ismon kaupasta sillä välin, kun isäntä itse on paikattavana lääkärissä.

Joonatan kuitenkin lupaa hankkia tälle apureita ja tuokin yllättäen paikalle peräti kolme hemaisevaa neitokaista. Alisa esittää yhtä näistä apulaisista. 

Ismo testaa neitoja saadakseen selville, kuka olisi paras pitämään puotia pystyssä, mutta koska kandidaatit ovat kaikki kovin tasaveroisia, hän päätyy palkkaamaan kaikki kolme. Tähän juonikuvioon liittyy kuitenkin ovela twisti.

Alisan rooli on melko pieni, eikä hänellä ole edes vuorosanoja.

Lue myös: Salkkareiden viikon juonipaljastukset: Aki ja Camilla unohtavat häänsä, Eva ja Kristian painaa menemään ja Aaron lääkekuuri loppuu

Alisa Ranta-Aho nousi vuosia sitten julkisuuteen tosi-tv-ohjelmista Suomen täydelliset venäläisnaiset ja Viidakon tähtöset. Esiintyminen jälkimmäisessä sai tosin nolon lopun, kun sarjan kolmannella tuotantokaudella ohjelmaan osallistunut Alisa poistettiin kisasta jo toisessa jaksossa sääntörikkomuksen vuoksi.

Alisan sääntörikkomukset eivät rajoitu kuitenkaan tosi-tv:hen, sillä vuonna 2019 hän joutui selvittelemään käräjäoikeudelle, miksi oli nostanut vilpillisesti työttömyysrahaa.

Viime aikoina Alisan esiintymisalustana on ollut lähinnä sosiaalinen media. Salkkareihin hänet, kuten kaksi muutakin kauppa-apulaista eli Tiia Weckströmin ja Vera Ignatiuksen, löysi sarjan roolittaja. Vera kilpaili takavuosina Mallikoulu -ohjelmassa.

Salatut elämät

 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
14.10.2022 17:15 | Teksti: Atte Alhainen | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa