fbq
TVKauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Taylor tekee comebackin!
Kauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Taylor tekee comebackin!

Deaconilla ei ole asuinpaikkaa, joten hän moppaa baarin vessaa ja yöpyy siivouskomerossa. Unelma Brookesta ja Hopesta lämmittää irtolaisen sydäntä. 

Ridgen ex-puoliso sekä Steffyn ja Thomasin äiti, Taylor, palaa Los Angelesiin. Hän ilmestyy Steffyn asunnolle ja tunnustaa tyttärelleen rakastaneensa Ridgeä täydestä sydämestään, ja ehkä vähän vieläkin.

Taylorin näyttelijä on vaihtunut, nykyisin hahmoa esittää Krista Allen.

Brooken ja Hopen kanssa jälleen riitaan ajautuva Ridge painelee suutuksissaan Steffyn luo ja löytää sieltä takkaan tulta sytyttelevän Taylorin. Kiukku vaihtuu leveään hymyyn ja keskustelut jatkuvat flirttailevissa tunnelmissa. 

Ridge päätyy avautumaan ex-puolisolleen hänen ja Brooken ongelmista Deaconin suhteen. Hän saa Taylorista kaipaamansa tukijan. He halaavat ja paikalle saapuvat Steffy ja Thomas joutuvat silminnäkijöiksi. Seuraa iloinen perhekohtaaminen, ja hetken kaikki on hyvin. 

Sillä välin Deacon ja Hope harrastavat isä-tytär-juttuja. Deacon opettaa Hopelle karatea. Brooke saapuu paikalle, ja Deacon opettaa hänellekin karatea. Kolmikko viihtyy hyvin keskenään, aivan kuten Ridgekin viihtyy oman eksänsä ja lastensa kanssa. 

Ridge kertoo Taylorin paluusta Brookelle, joka ei innostu asiasta. Puheet kääntyvät Deaconiin, joka saapuu paikalle opettamaan Brookelle vielä lisää karatea. Ridge jää suu auki.

Kauniit ja rohkeat MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin klo 16.30.

15.04.2022 18:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: Bell-Phillip Television Productions

Seuraa meitä somessa