fbq
TVKauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Kiimainen seksi nostaa Ericin pulssia
Kauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Kiimainen seksi nostaa Ericin pulssia

Deacon yrittää perustella Brookelle, miksi tämän ei kannattaisi haikailla Ridgen perään. Brooke pysyy kuitenkin kannassaan ja uskoo jopa olevansa askeleen lähempänä Ridgen saamista nyt, kun kaikki aiemmat vastoinkäymiset paljastuivat Sheilan juonitteluksi. Samaan aikaan toisaalla Ridgellä ja Taylorilla on herkkä hetki noutoruuan äärellä. 

Brooke menee liehittelemään Ridgeä. Deaconia harmittaa. Hän paasaa asiasta Hopelle ja Liamille. Nuoret aikuiset siemailevat olutta eivätkä ota Deaconin huolia tosissaan. Brooke tulee paikalle ja ihmettelee Deaconin touhuja. Hän vääntää Deaconille rautalangasta, että haluaa Ridgen takaisin. Liam ja Hope vetäytyvät takaisin peräkammariin ja pääsevät pitkästä aikaa ”hommiin”.

Lue myös: Kauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Sheilan tihutyöt paljastuvat ja poliisi panee hänet rautoihin – hämmentynyt Ridge tekee erikoisratkaisun

Carter vannoo rakkauttaan Quinnille, joka puolestaan vannoo uskollisuutta Ericille, joka pelehtii Donnan kanssa. Eric yrittää lopettaa salasuhteen, mutta päätyy Donnan kanssa entistä rajumpaan seksiin. 

Eric on aiemmin saanut Quinnilta lahjaksi hänen sykettään mittaavan älysormuksen. Quinn huomaa puhelimestaan Ericin sykkeen nousevan ja huolestuu. Hän luulee nousun johtuvan Ericin urheiluharrastuksesta, vaikka oikeasti syynä on Ericin ja Donnan seksihommat. Myöhemmin Eric yrittää oikeasti antaa pakit Donnalle, joka esiintyy ensi kertaa moneen viikkoon vaatteet päällä. Saa nähdä, loppuuko suhde. Tuskin. 

Lue myös: Kauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Finn ”herää kuolleista”

Parisin äiti Grace käy paasaamassa Zendelle, ettei Parisin tulisi vehdata Carterin kanssa. Hetken päästä Carter syöksyy suuteloimaan Parisia. Vaikka Carter rakastaa Quinnia, hän päättää mennä elämässään eteenpäin Parisin kanssa.

Grace katselee Carterin ja Parisin touhuja ärtyneenä. Hän valittaa Ridgelle, että Carter ahdistelee Parisia. Ridge menee räyhäämään Carterille. Li käy haukkumassa Sheilaa vankilassa. Hän puhuu Finnistä vahingossa preesensissä ja on paljastaa Sheilalle, että Finn on yhä elossa. Sheila jää ihmettelemään Li:n sanoja. Kun vierailuaika päättyy, Sheilan saapuu noutamaan hänen vanha tuttunsa, Mike Guthrie.

Kauniit ja rohkeat nähdään MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin kello 16.30.

01.10.2022 10:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: Bell-Phillip Television Productions

Seuraa meitä somessa