fbq
TVKauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Hopelle selviää, millä palloilla Eric pelaa
Kauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Hopelle selviää, millä palloilla Eric pelaa

Eihän Eric kauaa Donnasta erossa pysynyt. Tällä kertaa hän on sentään pukenut urheiluvaatteet ylleen. Ericin ja Donnan viaton teehetki muuttuu yllättäen tyynysodaksi. Sitten Quinn saa taas hälytyksen Ericin nousevasta pulssista. Eric ja Donna saavat myös silminnäkijän, sillä Hope osuu sopivasti ovenrakoon. 

Ridge ja Taylor yrittävät taivutella Li’tä pitämään Finnille muistotilaisuuden, mutta oikeasti elossa olevaa Finniä piilotteleva Li heittäytyy hankalaksi ja lyö luurin korvaan. 

Lue myös: Kauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Kiimainen seksi nostaa Ericin pulssia, Ridge räyhää Carterille ja Sheila törmää vanhaan tuttuun

Poliisisetä saapuu ilmoittamaan Ridgelle ja Taylorille, että Sheila on karannut vankilasta. Samaan aikaan Sheila ilmestyy Li’n ovelle ja vaatii nähdä Finnin ruumiin. Naiset ajautuvat kovaan riitaan. Lopulta Sheila ryskii makuuhuoneen oven läpi ja löytää poikansa elossa letkuista. 

Kun totuus Finnin kohtalosta valkenee Sheilalle, hän toteaa kauhistuneena Li’lle: ”Voi hyvä jumala, olet jopa hullumpi kuin minä”. Naisten taistellessa Finnin äitiydestä, poika herää ja alkaa äännellä. Sheila kolkkaa Li’n, jotta hän voi rauhassa keskittyä toipuvaan lapseensa. 

Finn ei herääkään, vaan vaipuu uudestaan uneen. Sen sijaan kolkattu Li herää. Naiset jatkavat väittelyä siitä, pitäisikö Finn viedä sairaalaan vai ei. He löytävät yhteisen sävelen, mutta vain näennäisesti. 

Hope ripittää Donnaa hänen ja Ericin salasuhteesta. Donna rukoilee Hopea olemaan kertomatta. Hope menee seuraavaksi pitämään puhuttelua Ericille. 

Carterilla on vauhti päällä. Hän sanoo Quinnille, että tulee rakastamaan tätä ikuisesti. Sen jälkeen hän rientää kosimaan Parisia. 

Kauniit ja rohkeat nähdään MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin kello 16.30.

10.10.2022 09:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: Bell-Phillip Television Productions

Seuraa meitä somessa