fbq
TVJoalin Loukamaa sisuuntui Selviytyjät-häviöstään: ”Tällä kertaa en ollut niin sinisilmäinen”
Joalin Loukamaa sisuuntui Selviytyjät-häviöstään: ”Tällä kertaa en ollut niin sinisilmäinen”

Joalin Loukamaa sijoittui ensimmäisellä Selviytyjät-kaudellaan kolmanneksi. Tulevalla kaudella hän ei aio olla yhtä sinisilmäinen kuin edellisellä kerralla.

Tanssijana, laulajana ja somevaikuttajana tunnettu Joalin Loukamaa lähtee voitonnälkäisenä ja revanssi mielessään Selviytyjät Suomen uudelle kaudelle, joka alkaa Nelosella ja Ruudussa 28. elokuuta.

Joalin oli aiemmin mukana Selviytyjien Pohjola-kaudella. Hänen finaalipaikkansa jäi kiinni heikoista tulentekotaidoista Soihdunkantajat-kilparadalla.

– Se ärsytti niin paljon! Muistan, kun kävelin saarelta pois ja huivini oli heitetty liekkeihin. Olin vihainen itselleni, Joalin muistelee.

Voiton vei lopulta Big Brotherinkin voittanut Kristian Heiskari.

Pohjola-kauden aikana Joalin oli lähellä luovuttaa ja lähteä kotiin, mutta yllätti kaikki alkamalla pelata kovaa. Hän pudotti esimerkiksi rocktähti Archie Cruzin ulos saarelta, kun oli solminut liiton Suvi Pitkäsen ja Marianne Kiukkosen kanssa. Joalin paljastaa, ettei aio pelata samalla taktiikalla tulevalla kaudella.

Lue myös: Wallu Valpio paljastaa yhden pahimmista kilpakumppaneistaan tulevalla Selviytyjät-kaudella – syyttää kieromieliseksi

Sisäkuva
Joalin Loukamaa kilpaili Selviytyjät Pohjola -kaudella 19-vuotiaana.

– Peli alkoi todella nopeasti meidän konkarien saarella, enkä voinut hyödyntää aiempaa taktiikkaani. Se on vain hyvä, sillä olin jo päässyt näkemään, miten peli toimii. Tällä kertaa en ollut enää niin sinisilmäinen kuin aiemmin.

21-vuotias Joalin on kaikkien aikojen nuorin kilpailija Selviytyjät Suomen historiassa. Uudella kaudella vanhin kilpailija on artisti Virpi Kätkä, 52.

Lue myös: Huh, mikä kattaus: uudet Selviytyjät Suomi -tähdet julki - melkoinen vastakkainasettelu
 
– Ensimmäisellä kaudella mielestäni oli hienoa, että olin nuorin kilpailija. Minua aliarvioitiin ja pidettiin heikkona, kun oli vanhukset vastaan nuoret -meininki, mutta tällä kertaa tilanne oli toinen.

Selviytyjät Suomen uusin kausi Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina 28. elokuuta alkaen.

16.08.2022 17:15 | Teksti: Pekka Luokkala | Kuvat: Timo Korhonen

Seuraa meitä somessa